Rihanna legszebb sminkjei

A sztároknak a ruháit, stílusát sokszor bemutatjuk nektek, ám a sminkjükről valamivel kevesebb szó esik, ha csak nem egy nagyobb eseményről van szó. Most viszont megnézzük, Rihanna mivel emeli ki az arcát!

Riri jó pár éve szerepel már a rivaldafényben, ezért szép számmal akad róla olyan fotó, amelyekből lehet szemezgetni. Mivel saját sminkmárkája is van, közösen a Fenty Beauty branddel, így kézenfekvő, hogy ő legyen az első, akinek az outfitjei után a makeup stílusát is kivesézzük egy kicsit.

 

Egy csipetnyi arany

Nos, Riri barna bőréhez egyértelműen tökéletes színválasztás az arany szemsmink. Az már csak hab a tortán, hogy ez ráadásul a zöld szemét is gyönyörűen keretezi és kiemeli. Az arany sminkhez szinte kötelező a vörös rúzs, így a végeredmény egy tökéletesen kivitelezett megjelenés lett.

r

Cicás hétköznapok

Azt könnyen észrevehetjük, ha sminkes fotókat keresünk az énekesnőről, hogy a cicás tusvonal szinte a védjegye. Oly’ annyira, hogy a hétköznapokon is előszeretettel viseli, amit abszolút meg is értünk, mert nagyon jól illik a szemformájához ez a tusvonal.

r2

Ajkak a középpontban

Amikor valakinek ennyire különleges az arca és nincs feltétlenül szüksége arra, hogy a szemeire terelje a hangsúlyt, az bátran bevállalhat egy ilyen sminket. Ririn ebben a esetben egy leheletnyi bronzos szemsmink van és e mellé választott egy feltűnő, matt lila színt az ajkaira. Hihetetlenül jól áll neki!

r3

Dark vonal

Na nem a rocker, inkább a dívás értelemben. Amikor rövid, fekete hajat viselt, akkor sokszor választotta az erős szemsminket, ami remekül illet hozzá és ezt a szokását meghagyta a vörös szőnyegre is. Akár sok és valóban rockos is lehetne az összhatás, de úgy viseli, mint egy királynő. Így kell ezt!

r4

Nude árnyalatok

Azt gondolnánk, hogy ezzel a kreol bőrszínnel könnyen rosszul választhatunk a nude árnyalatok közül, de mint ezt Rihanna példája is mutatja, fantasztikus sminket lehet készíteni így is. Szépen kiemeli az ajkait, a szemeit pedig nem nyomja el, így önmaguk káprázatos színe miatt olyanok, mintha világítanának. Nem tudjuk, ki a sminkese, de érti a dolgát!

r5

Végezetül mutatunk nektek egy videót, amelyben tökéletesen rekreálják Riri egyik sminkjét a VMA díjátadóról. Szerintünk hasonló!

Ki legyen a következő alany, akinek egy kicsit részletesebben megnézzük néhány sminkjét? Várjuk a kommenteket!

A képek forrása: Pinterest