Romantikus frizurák Valentin napra

Így van, közeleg az év legszerelmesebb napja, vagy legalábbis annak van kikiáltva február 14-e.

Hölgyek milliói szorgoskodnak Valentin napkor azon, hogy tökéletesen nézzenek ki, ehhez pedig kulcsfontosságú a megfelelő frizura. Ilyenkor lehetünk kicsit kreatívabbak a szokásosnál és nyugodtan fordítsunk több időt a külsőnkre. Ehhez mi is adunk néhány tippet és megmutatjuk, hogy szerintünk melyek a legromantikusabb, legnőiesebb frizurák erre az alkalomra. A randi előtti napokban azért próbáljátok ki, hogy sikerül-e elkészíteni, ne aznap idegeskedjetek, ha mégsem!

5 perces konty

Mivel ez nem egy szoros, elegáns konty, ezért nem baj, ha előtte egy kicsit tupírozzátok vagy göndörítitek a hajatokat, sőt! Szuper tartást és laza, mégis lágy hatást kölcsönöz majd a kontynak. Elkészíteni sem nehéz, csak csavarni kell és kisebb copfokat készíteni!

Fonott hajpánt

A legjobb választás, ha készítenél is frizurát és leengedve is hagynád! Blair Waldorfnak hála mindenki tudja, hogy a hajpánt nagyon is trendi kiegészítő. Főleg, ha a saját hajadból van! Készülhet többféle fonási technikával, a videóban olyat láthattok, ami igazán romantikus végeredménnyel bír.

Lágy hullámok

Ez az a frizura, ami minden cikkben szerepel, de nem tudjuk megunni! Hogy mégis szolgáljunk némi újdonsággal, olyan technikát hoztunk el nektek, amellyel igazi „most léptem ki a tengerből” hullámokat kaptok.

Szexi és elegáns

Ha tudod, hogy vacsizni mentek, viselj kontyot szorosan a fejtetődön! Nagyon elegáns hajviselet, mindeközben szexi is, hiszen kicsit kócos és higgyétek el, a pasi csak arra vár majd, hogy kibontsa! Rögzítsétek elegendő hullámcsattal!

Oldalfonat

Ha egy laza randira mentek ezen a napon, mondjuk moziba, akkor nagyon jó választás lesz ez a frizura. Leginkább a hosszú hajúaknak ajánljuk, azzal mutat igazán! Ne készítsd túl szorosra, lazítsd meg a végén, úgy sokkal látványosabb lesz majd.

Koronát fel!

Persze csak képletesen. Fonhatod, csavarhatod, amit csak szeretnél, a lényeg, hogy az arcod mellől mindkét oldalon válassz le egy-egy tincset és valamilyen technikával vidd őket hátra, majd rögzítsd erősen! A maradék hajadból készíts lágy hullámokat, ezzel a frizurával nem hibázhatsz és elkészíteni is nagyon egyszerű.

Igyekeztünk egyszerű frizurákat és ismert technikákat mutatni. Mindegyik látványos, így ha ezek közül készíted el valamelyiket a Valentin napi randidra, biztosan a partnered is megdicséri majd!