Romantikus tavaszi összeállítások

Ahogyan virágoznak a gyümölcsfák és színekbe borul a természet, a mi öltözködésünk is igényli a megújulást. Egyéni stílusunktól függetlenül mindannyian vágyunk néha a romantikus look megteremtésére. Mi most ebben nyújtunk segítséget.

Amikor a romantikát szem előtt tartva próbálunk megfelelő outfit-et alkotni, hajlamosak vagyunk túlzásba esni. A sikkes kinézet elérése érdekében azonban nem feltétlenül szükséges minden rózsaszín vagy virágmintás darabot magunkra aggatnunk, enélkül is sugallhatjuk a szerelem hangulatát megjelenésünkkel. Ezt az elvet szem előtt tartva próbáljunk mindig egy vagy csak pár olyan ruhadarabot, illetve kiegészítőt választani, amely magában foglalja a romantikus érzés minden báját és ehhez a főszereplőhöz kis pluszokat adva megalkotni a teljes szettet.

Elbűvölő felsők

Választhatjuk a romantika képviselőjeként a kedvenc színes, virágmintás vagy fodros felsőnket. Ez az egyszerű, ám nagyon nőies és bájos darab garantáltan segít elérni a kívánt hatást. Játszhatunk a formával és az anyaghasználattal is, azonban ha túl hangsúlyos a textília, akkor az outfit többi részében maradjunk visszafogottak. Ami a színeket illeti: nem muszáj a teljes szettet a világos árnyalatokra építeni, lehet egy-egy sötétebb anyag vagy kiegészítő, amely megtöri a szűzies kinézetet és a kislányból nőt varázsol. Ilyen lehet a szatén felsővel párosított koptatott farmer vagy a virágmintás toppot fedő bőrkabát.

Az alábbi szettben bármelyik felsőrész kiválóan kombinálható a farmerrel és a púder színű kiegészítőkkel. Egy ilyen egyszerű szettet alkalmazva a megjelenésünk kimondottan romantikus lesz, anélkül, hogy túlzásba vittük volna a bájt.

Modern szoknyák

Manapság nem kell ragaszkodni a megszokott, romantikus szoknyavonalakhoz, hiszen a képzeletünknek semmi sem szabhat határt. Amennyiben szívesen viszel egy kis turpisságot a mindennapi outfit-be, ne hezitálj valamilyen merész darabot romantikus környezetbe illeszteni. Ilyen lehet például egy sárga, bőrből készült miniszoknya, amelyet inkább gondolnánk vagánynak. Egy kellőképpen lenge, fehér felsővel, fekete lapos talpú balerina cipővel, finom arany ékszerekkel és egy rózsaszín selyemsállal a táskádon mégis olyan romantikus lesz a bőrszoknyád, hogy csak úgy záporoznak majd a bókok!

Bájos kiegészítők

Nem csupán a ruháinkkal lehet megteremteni a tökéletesen romantikus szettet, ez a feladat megvalósítható a kiegészítőinken keresztül is. A virágos fejpánoktól elkezdve, a rózsaszín keretes napszemüvegeken keresztül, a leheletnyi kis selyemsálakig bármilyen apróság hozzájárulhat ahhoz, hogy megfelelően idilli hangulatot sugalljunk. A kis sálak, melyeket általában fényes, könnyed anyagból készítenek, napjainkban bármelyik üzletben fellelhetőek és nagyon jó társunk lehet a legegyszerűbb outfit feldobásában is. Egy a vállakat megmutató basic kis fekete hibátlan kiegészítője lehet, akár a nyakunkon, a fejünkön vagy a táskánkon mutatjuk meg. A teljesen romantikus öltözékért egy lenge anyagból készült blézert is felkaphatunk és néhány egyszerű ékszerrel kiegészítve már kész is a szerelmes hangulatot idéző look!