Romantikus téli randi tippek

Bár a hőmérő mutatója kényelmesen elhelyezkedett a 0 alatt, ez nem jelenti azt, hogy pároddal nem tervezhettek közös programokat. Igazi szívmelengető ötleteket szedtünk Nektek össze randevúkhoz!

Nem kell lemondani minden programot kedveseddel csupán azért, mert kint kicsit fagyosabb az idő! Rengeteg izgalmas dolgot tudtok kitalálni a téli szezonban is, melyekkel kellemesen töltitek az időt a tavasz eljöttéig.

Korcsolyázás

copyright by ladylux

Igen, kicsit klisé, kicsit elcsépelt, mégis nagyon népszerű. Tévézés helyett ragadjatok korit és irány a legközelebbi jégpálya. Nem kell fantasztikus trükköket bemutatnotok, sőt! Sokkal romantikusabb, ha egymásba kapaszkodva csúszkáltok óvatosan a jégen, majd megálltok egy pohárka lélekmelegítőre.

Közös főzőcskézés

copyright by popsugar

Enni kell, télen is. Ezenfelül pedig a legjobb, ha a mennyei vacsorát együtt készítítek el kedveseddel. Tervezzétek meg a menüt (lehet kicsit különlegesebb is), szerezzétek be a hozzávalókat, majd álljatok neki az elkészítésnek. Garantáltan jól fogtok szórakozni, a jutalom pedig egy (remélhetőleg) mennyei fogás.

Játék a hóban

copyright by http://news.nster.com

Ehhez persze az szükséges, hogy legyen hó, de ez még abszolút lehetséges. Ha pedig már jócskán fehér a táj, menjetek le a legközelebbi parkba, és használjátok ki a természet adta lehetőséget. Lehet hóembert építeni, szánkózni, hógolyózni, vagy csak hóangyalként fetrengeni és nézni a tájat. Hazaérés után pedig kötelező lesz egymást átmelegítenetek!

Random mozi

copyright by http://www.sandiegomagazine.com

Ha pedig nagyon filmes hangulatban vagytok, menjetek el a legközelebbi moziba és váltsatok jegyet a következő filmre, bármi legyen is az! Így humoros formában nézhetitek meg a következő nagy hollywoodi kasszasikert, vagy nevethettek végig egy gyermekeknek szóló cuki kis animációst. (A programot eljátszhatjátok akár színházzal is. A Ma este színház! oldalon például last minute jegyeket találsz aznapi előadásokra, nagyon kedvező áron.)

Csak a játék

adult-board-games

Ha mégis inkább otthon maradnátok, miért nem vesztek elő egy régi társasjátékot, vagy egy pakli kártyát? A versengés biztos lázba hoz majd mindkettőtöket, a nyertesnek pedig minden esetben jár a jutalom…

Wellness otthon

3347089701_e1cfe12a9d

Ahelyett, hogy rengeteget költenél szállodára, alakíts ki egy igazi wellness paradicsomot otthon! Gyertyák, lágy zene, illatos habfürdő… Segítenek ellazulni és elfelejteni a stresszes hétköznapokat. Ha pedig hajlandó vagy némi pénzt áldozni a dologra, menjetek el a közeli fitness terem szaunájába, vagy egy masszázs szalonba.

Teaház

copyright by popsugar

Klasszikus első randi ötlet a kávézó, vagy teaház látogatás. Nyugodtan nyúlj ehhez, ha nincs konkrét ötleted, de szívesen csinálnál valamit pároddal. Mennyei teákat és rengeteg féle kávét találhattok a város legjobb helyein, csak egy kis utánajárás szükséges.