Rosie Huntington-Whiteley a Transformers vörös szőnyegén

Megan Fox helyettese, Rosie Huntington-Whiteley talán még elődje stílusérzékét is felűlmúlja. A brit modell az elmúlt hetekben a Transformers  stábjával utazta be a világot, hogy népszerüsítsék “A hold sötétsége” című legújabb részt.

Június közepe óta “turnézik” a sci-fi akció új női főszereplője  Shia LaBeouf oldalán.  A folytatásnál a rajongók leginkább az új hölgy debütálását várták. Sok rossz kritikát kapott a korábbi fehérnemű-modell színészi játéka miatt, az öltözködésére azonban nem lehet panasz. Gyönyörű, elegáns, földig érő, drámai estélyikben jelent meg minden egyes reflektorfényes-vörös szőnyeges premieren.

Rosie via justjared.com

Az első, piros ruhás kép a new york-i premieren készült, amhol egy Antonio Berardi ruhát viselt Rosie. Ezt a vörös bomba szerkót egy klasszikus Christian Loubutin cipővel és egy szép nyaklánccal párosította.

A következő csillogó, ezüst, leginkább a burlesque világára emlékeztető drámai ruhakölteményt a modell Németországban, a berlini premieren viselte.  A designer pedig, aki megálmodta ezt a szépséget, amit Rosie viselt: Naeem Khan.

Rosie via justjared.com

Az idei nyár abszolút kedvence a csipke. Ezt valószínüleg Rosie vagy a stylistja is tudja, ezért is választották ezt a fehér Dolce & Gabbana csipke-csodát, amikor Shanghai-ban jártak.
Londonban, a város idei legnagyobb eseményéhez méltóan (királyi esküvő), királykék Burberry-ben jelent meg Miss Huntington.

Igaz a moszkvai “vörös” szőnyeg nem túl jó párosítás Rosie ruhájához, de ha anélkül próbáljuk elképzelni, rájövünk, hogy nagyon jó választás. A Gucci estélyi mellé a modell Jack Vartanian fülbevalót és egy csodaszép Vhernier gyűrűt választott.
Végül, a Japánban, Osakában tartott premieren Rosie egy nagyon szép esésű, 20-as éveket idéző Chloé ruhát választott.

A Transformers új üdvöskéje gyönyörű, bomba alakja van és a stílusa is elegáns, nőies. Mind a 6 ruha irigylésre méltó, műalkotás.
Nektek bejön az új sci-fi akció női szereplőjének stílusa? Melyik premieres outfit a legszebb?