Rövidnadrágok télen

Csak azért mert tél van, nem muszáj beszürkülnöd és hozzá sem nyúlni máshoz, mint a jól bevált farmerodhoz! Réteges öltözködéssel te leszel a legtrendibb egy szuper shortban! Akár a nyári farmerod is stílusossá varázsolhatod hozzá illő kiegészítőkkel! Most segítünk, hogy biztos a nyerő darabok után nyúlj!

 

1. A színes

Vettél egy szuper élénk rövidnadrágot nyáron, és szomorúan raktad a szekrény mélyére ahogy beköszöntöttek a mínuszok? Azonnal ásd elő, és legyél benne olyan stílusos mint Elle Fanning! Ne félj a színektől télen sem!

 

shorts in winter

 

2. Az elegáns

 

Céges karácsonyi parti, esetleg vacsora a családdal? Tökéletes választás lesz egy szépen kidolgozott, elegáns anyagú fekete short! Magassarkút válassz hozzá, és máris gazellalábakkal büszkélkedhetsz! Kövesd a Glee sztárja, Lea Michele példáját!

 

shorts in winter

 

3. A mintás

 

Hétköznapra egy vidám, mintás nadrág remek választás lesz! Mindegy, hogy csíkos (ahogy azt Chloe Moretz-cen láthatod) vagy esetleg párducmintás (mint Kara Maráé), a megfelelő kiegészítőkkel nagyon divatos leszel! A harisnyáról itt se feledkezz meg!

 

shorts in winter

 

 

4. A bőr

 

Sokan félnek bőrnadrágot felvenni, azt gondolják túl extrém! Pedig semmi félnivaló nincs benne, manapság nagyon nagy divat a bőr és igazán klasszikusan elegáns stílust érhetsz el vele! Ha azt mondjuk, a stílusikon, Olivia Palermo is ezt hordja, biztos barátságosabbá vállik, igaz?

 

shorts in winter

 

 

 

5. A farmer

 

Nyáron imádjuk a farmer shortot. Azonban télen sem kell elvállnunk tőle, szuper
darab lehet egy kötött harisnyával akár! Lily Allen szettje nekünk nagyon tetszik, ti mit szóltok?

 

shorts in winter

 

Szoktatok rövidnadrágot hordani télen?