Sarah Jessica Parker legjobb filmes szettjei

Van valaki, akinek Sarah Jessica Parker nevéről nem Carrie Bradshaw jut eszébe? Van valaki, akinek  Carrie Bradshawról nem a Szex és New York ugrik be azonnal? És van valaki, akinek a Szex és New Yorkról nem a divatimádat villan be ?

Hát szerintünk ez egy mókuskerék, amiben igen élvezetes forogni, hiszen Carrie szerepétől kezdve, NYC utcáin át, egészen a stílusikon ruhakölteményeiig minden pillanata szexi ezeknek a filmeknek. (csakúgy, mint a sorozatnak) Nem is meglepő, hogy néhanapján szívesen keressük meg a legszuperebb megjelenéseit a világszerte imádott celebnek, és lelkesen inspirálódunk belőlük. Most megmutatjuk az abszolút kedvenceinket!

Szőrme + piros táska

Ó, igen! Ezt a szettet akár 2017-ben is nyugodtan viselhetnénk, hiszen minden részlete ízlésességről árulkodik. A műbőrkesztyű és a természetesnek tűnő, kócos loknik csak még inkább tetézik a díva hatást. A szőrmekabát egyébként is évek óta uralja az áruházakat, a piros pedig örökké piros marad. Mi kell még? Mi egyértelműen beleszerettünk!

de85b0a228182067011a71bb60a9812c

All black

Ez a megjelenés annyi eleganciát sugall, hogy legszívesebben most azonnal így öltöznénk fel! Hosszú szárú fekete, magassarkú csizma – a férfiak jóbarátja –, pazar, szintén fekete kabát, hozzáillő ugyancsak fekete kalappal. És egyáltalán nem abszurd! Sőt bizton állítjuk, hogy  télen  ki is próbálhatod, mert nem sok esélyt látunk arra, hogy a csupa fekete szett valaha távozzon a divatvilágból!

d6c2cb687a7c84205f0e464b2a5fcf2e

Izgalmas

Kosztümnadrág, mellény, különleges táska. És minden fehér, csak az élénk ing lóg ki a sorból, de szerintünk nagyon is szükség  van erre a kis színre.  Be kell vallanunk, hogy bár a szett nagyon nőies, mi azt a sál és nyakkendő keveréket valószínűleg hanyagolnánk! A többi rész viszont, nos…kifogástalan. Tuti, hogy egy ilyen sikkes összeállítás bármelyik szempárt maga után vonzaná!

23053ba3fcf79792bdba5e6bcbd17832

Laza és dekoratív páros

Talán a filmbeli jelenet, talán a figyelemfelkeltő hatás miatt, de képtelen voltunk kihagyni. Habár nem sikerült elvonatkoztatnunk a másodperctől, mikor Carrie tekintete a régi szerelme pillantásába gabalyodik, de akárhogy nézzük, ez a pasztell lila tüllszoknya most igazán menő darabnak számítana a ruhatárunkban. Főleg ezzel a laza, viszonylag egyszerű blúzzal kombinálva! Te mit szólsz hozzá?

bcd102c1b2d1e2a68ca11f750b571bce

Könnyedén kifinomult

Megint fekete és megint tüll, de ezt a szettet akár a hétvégi buliban is elviselnénk. Se nem sok, se nem kevés; ez valóban az arany középút. Egy szép szandál, kézitáska, néhány kiegészítő és indulhatsz is! Mi rábólintunk!

6ce37a865770a610a138cf23cee62d05