Sometimes less is more – Outfit Biankától

Aktuális outfitem mottója: a kánikulában is csinosan! Ha nyár, főleg, ha augusztus akkor 30C-fok fölötti napokban nincsen hiányunk, ilyenkor pedig az ember lánya legszívesebben bikiniben flangálna. Komoly fejtörést tud okozni, ha az épp aktuális programunk egy kicsivel több ruhát is megkíván.

Jelenleg nem fogok hosszas ódákat zengeni a ruhadarabok kombinálásáról, mert egyetlen ruhát viseltem és ez alkalommal a kiegészítőkkel sem bántam túlságosan bőkezűen. Ettől függetlenül, nem gondolom, hogy ne lett volna stílusos a végeredmény. Lesd meg Te is a szettem, ha kíváncsi vagy, hogyan lehetsz kánikulában is elegáns!Photo 19-07-16 20 15 18

 

Photo 19-07-16 20 17 14 ‘LWD’

Biztos sokszor hallottatok már az LWD (azaz a Little White Dress) térhódításáról. Személy szerint én kicsit erőltetettnek érzem, hiszen akkor akár beszélhetnénk Little Pastel Dress-ről is, de reklámfogás ide vagy oda, tény, hogy kitűnő választás lehet, valamint sokkal letisztultabb kisugárzása van, mint egy kis fekete ruhának. Én most ebből is a ma szintén nagyon trendi ’off the shoulder’ – ha már az angol megfelelőknél járunk – verziót választottam. A len anyagból készült, A vonalú ruhácskám rendkívül kényelmes, így nagy kedvencemmé fog válni a nyár elkövetkezendő részében. Különlegessége még, hogy a vállakat szabadon hagyó gumis rész után az átlagnál picit hosszabb ujjakat terveztek rá, mely egészen a könyökig leér, egy kis plusz titokzatosságot kölcsönözve ezzel számára.

Photo 19-07-16 20 21 20 Photo 19-07-16 20 21 24

Magassarkú cipőt választottam az előkelőbb megjelenés érdekében. Vékony pántos, fekete szandi, arany lánccal az elején, vele biztosan nem lőhetünk mellé. Amit viszont megváltoztatnék rajta, így visszanézve a kompozíciót, az a sarka. Talán egy vastag éktalppal, vagy valamilyen különlegesebb sarokkal jobban mutatott volna, de azzal kell gazdálkodnunk, amink van. Így is nagyon harmonikus lett az összhatás.Photo 19-07-16 20 31 31 Photo 19-07-16 20 36 02

Biztos vagyok benne, hogy nincs olyan fashionista a Földön, aki az elmúlt hetekben ne találkozott volna a ’choker’ kifejezéssel minimum 10-szer. :) Nagyon rövid idő leforgása alatt, hatalmas választék kerekedett a lábunk elé. ( Ha szükségetek lenne még egy kis inspirációra, keressetek  itt a fashionfave.com-on, szuper válogatásokat, illetve DIY cikkeket is fogtok róla találni!) Mostani nyakláncom én is saját kezűleg készítettem, méghozzá a lehető legegyszerűbb módon. Fogtam a fekete bőrszalagom, pici masniban megkötöttem a nyakamon, a többi részt pedig hagytam lazán lógva. Nincs is ennél egyszerűbb és hihetetlenül feldobta az outfitet. Megtekerhetitek többször a nyakatok körül, csomózhatjátok, a lehetőségek tárháza korlátlan.Photo 19-07-16 20 27 20 Photo 19-07-16 20 28 06

A cica alakú napszemüveg idén reneszánszát éli, hiszen ezt a formát már tavaly is láthattuk felbukkanni. Én most egy szerényebb – ha lehet ezt a fazont szerénynek nevezni :) -, díszítésmentes verziója mellett döntöttem, fényes, fekete kerettel és szárral. Sokkal inkább beleillett az elegáns vonalba, mint cirádás társai.

Kicsi, fekete táska mellett határoztam el magam, mert nem akartam több szint keverni a csinos összeállításba, a vállpánt arany lánca, pedig több ponttal is harmonizált. Sokszor hordom őt ’crossbody’-ként és oldaltáskaként is.

Az arany órám és egy igazán apró karkötőn kívül nem is viseltem semmilyen más kiegészítőt. A kevesebb néha több alapkoncepció így tudott a legjobban érvényesülni.

Photo 19-07-16 20 29 55 Photo 19-07-16 20 35 21


Napszeműveg: aliexpress.com
Nyaklánc: a bőrszalag bármely hobbiboltban megvásárolható
Ruha: Nude by Nubu
Táska: C&A
Óra: Fossil
Pici karkötő: Sinsay
Cipő: Cin Cin Amica