Sophie Turner a vörös szőnyegen

Sophie Turnert, a Trónok harcának szűzies Sansa Starkjaként ismerhette meg a nagyvilág. Még csak 18 éves, a sorozat meghozta számára a sikert, több filmben is szerepet kapott azóta, és modellként is kipróbálhatja magát.

Bár sokáig arról panaszkodott, hogy a sorozat férfi nézőihez közelebb áll a fiús Arya Stark mint ő, Winterfell hercegnője azóta már belopta magát nem csak a nézők, hanem a divatszakma képviselőinek a szívébe is. Nemrég a vörös hajú színésznő Karen Millen őszi kampányának az arca lett. Az adottságai abszolút megvannak ahhoz, hogy modell legyen: magas, vékony, különleges, szép arca van. Imádja a divatot, saját elmondása szerint még keresi a stílusát, próbálja kitalálni mi áll jól neki. Stylistja segítségét kéri, mikor nem tud dönteni. A vörös szőnyeget, már meghódította, többször bebizonyította, kifejezetten jól választ. Itt vannak a kedvencek.

Glamour Women of the Year Awards (2014, London)

A színésznő a díjátadóra egy igazán fiatalos megjelenést választott. Frissítő és üde összeállítás, amely Alexander McQueen nevéhez fűződik, a 2014-es őszi kollekció egyik darabja. Kék, fekete, piros kockás print mini ruha, melyet egy fekete bőr fűző, és egy részleteiben rakott szoknya tesz igazán különlegessé. A kiegészítők nagy része is McQueen kreálmány, melyet egy Solange Azagury mandzsetta egészít ki.

 

Arqiva British Television Awards (2014, London)

Egy váll nélküli Michael Van Der Ham ruha, mely egy komolyabb választása a brit színésznőnek. Elegáns vágás, hozzá füstös szemű smink és a laza kiengedett vörös haj,  igazán szexi és csábító megjelenés.

 

Arquiva1
Source: Gf/Bourgriffin.com

Római Filmfesztivál (2013)

Tavaly az “Another Me” című filmjének bemutatóján, Sophie egy lenyűgöző égszínkék ruhában sétált végig a vörös szőnyegen. Finom virágminta díszítette, illetve egy aranyhatású szalag fonta körbe a derekát, melynek köszönhetően visszarepített minket az 1950-es évekbeli időszakba. Vörös haját lazán befonta, ha nem tudnánk, hogy filmpremierről van szó, azt gondolhatnánk a fiatal színészek a szalagavatójukra készültek.

 

Screen Actors Guild Awards (Los Angeles, 2014)

Turner kisasszony ez alkalommal egy gyönyörű és egyszerű fekete Dolce & Gabbana ruhában volt. Kiemelte alakját, a szín pedig tökéletes választás volt világos bőréhez.

Sky Atlantic (Milánó, 2014)

Bár valljuk be szeretjük komolyabb összeállításait, azért ez a Mary Katrantzou ruha is tökéletesen áll a vöröshajú színésznőn. Élénk kék színei, a ruhán lévő rajz, mintha a természetben lennénk. A hozzáillő piros cipő pedig igazán egyedivé teszi, Sophie megjelenését.

 

sophie-turner-game-of-thrones-milan-premiere-mary-katrantzou-dress
Source: Getty Images

Sophie imádja a divatot, szeret öltözködni és ez meglátszik a stílusán. Néha örülne annak ha több élete lenne így “Mindig tudnám váltogatni a stílusomat, egyik nap hipster, másik nap punk. Ez a jó dolog a divatban. Egy kicsit olyan, mint a színészkedés, mert különféle szerepeket próbálhatsz ki.”