Sorozatajánló: Korhatáros szerelem

Unod már az eddig nézett sorozataidat? Netán már megnézted az összes évadot, legalább kétszer? Valami könnyedebbre vágysz? Akkor itt egy új produkció, amelyet garantáltan imádni fogsz!

Fontos megjegyezni az elején, hogy egy magyar műsorról beszélünk, amely sokaknak elveheti a kedvét a megnézésétől. Hiszen valljuk be, ha meghalljuk, hogy egy film vagy – jelen esetben – sorozat magyar produkció, szkepticizmussal fogadjuk vagy csak szimplán így látatlanban már elkönyveljük a “nem kell megnézni” típusú dolgok közé – legalábbis a fiatalok körében ez gyakori reakció.

Milyen jellegű a sorozat?

Romantikus vígjátéksorozat, amelynek középpontjában egy 39 éves, három gyermekes anyuka és egy 24 éves, szingli srác áll. Ha a stílus még nem fogott meg, a főszereplők közötti korkülönbség és az ebből kialakítható izgalmas sztori már bizonyára!

maxresdefault

Szereplők

Kovács Patrícia: Eszter
Kovács Tamás: Dávid
Bánsági Ildikó: Márta
Ónodi Eszter: Viki
Dobó Kata: Júlia
Kamarás Iván: Viktor
Fenyő Iván: Bandi

Véleményem szerint Kovács Patrícia, Dobó Kata és Fenyő Iván neve sokat mond a nézőnek – persze tévedhetek, de mint kevés magyar filmet látó néző, ezelőtt csak őket ismertem. Viszont, ha feltételezzük, hogy másoknak is csak ezek a nevek lesznek ismerősek, akkor nagyszerűen válogatták a szereplőgárdát, mert sokan a szereplőktől függően nézik meg az adott alkotást.

18838609_7ecdf132bf6c0748d76f47a50729a1bd_wm
Így történt ez az én esetemben is. Imádom Kovács Patríciát, szerintem zseniális színésznő, és beismerem, ő volt az ok, amiért egyáltalán belekukkantottam a Korhatáros szerelembe. És milyen jól tettem! Hihetetlenül jól játssza Bérczes Eszter karakterét. Ha másért nem, miatta muszáj belenézned a sorozatba!

A sztori

Ha Kovács Patríciával még nem győztelek meg, talán ezzel sikerülni fog! Nem akarom lelőni a poént, tekintve, hogy még én sem ismerem a teljes történetet, ugyanis az első évad közepén tarthat körülbelül a műsor. De egy kis ismertetőt – vagy nevezzük kedvcsinálónak – eléd tárok, hátha ihletet kapsz elkezdeni!

1394569_korhataros-szerelem-5563-zoz

Mint már említettem, a középpontban egy családanya és egy fiatal fiú áll, akik egymásba szeretnek – ahogy azt a címből is ki lehet következtetni. Alapvetően nem könnyű egyedülálló anyukaként helytállni, de 3 gyerekkel még ennél is nehezebb! Ennek ellenére Bérczes Eszter jól veszi az akadályokat, megküzd a két kamaszkorú lánya problémáival is, miközben a 8 éves kisfiát pátyolgatja olykor. Közben nővére, Júlia, próbálja húga szerelmi életét egyenesbe hozni, és randikat szervez Eszter háta mögött. Ekkor toppan be váratlanul Dávid,  aki felforgat mindent Eszter életében – bár ez fordítva is igaz. A bonyodalom akkor kezdődik, amikor Viktor, Eszter férje, hazatér Amerikából 8 év után.

Kinek ajánlom?

Lányoknak, hölgyeknek, néniknek, anyukáknak, nagymamáknak és bárkinek, aki nyitott egy könnyed románcra néhány durva csavarral.
Tökéletes egy csajos bekuckózós estére, esetleg egy szörnyű nap levezetéséhez, avagy szimplán egy hosszú nap utáni kikapcsolódáshoz.

20171030korhataros-szerelem

Ha “tévés” vagy, a TV2 szombatonként 21:30-tól vetíti. Kukkants rá a sorozat hivatalos honlapjára is, ahol további információkat olvashatsz a sorozattal kapcsolatban!

Popcornt a mikróba, üdítőt a pohárba és indíthatod is a Korhatáros szerelmet!