Sorozatok, amelyekben a szexé a főszerep

Valljuk be, mindenki kíváncsi a pikáns részletekre! Mi is úgy gondoljuk, hogy egy váratlan szexjelenet kicsit jobban megemeli kedvenc sorozatunk színvonalát! Bemutatunk nektek hat ütős produkciót és bebizonyítjuk, hogy bizony van élet a Szex és New York-on túl!

1. Egy call-girl titkos naplója

A sorozat Lucy Prebble könyve alapján készült és a legtöbben a már fent említett örök klasszikushoz hasonlítják, főleg a sorozatbeli szórakoztató szexjelenetek és a drámai események miatt. Hannah, a főhős, egy londoni lány, aki Belle álnéven fut a vendégei körében, ugyanis ő hivatásos call girl, akinek nyomon követhetjük a mindennapjait. Pár csupasz mell- és fenékvillantás mellett jókat nevethetünk a leányzó klienseinek kérésein is, hiszen a legviccesebb óhajokat és a legbizarabb kívánságokat is bemutatja a sorozat.

Photo: perthstreetbikes.com

2. True Blood

Vámpírok, tündérek, alakváltók és egyéb mesebeli lények világába hív az HBO egyik legsikeresebb sorozata, amelyből nem spórolták ki a pikáns jeleneteket sem. A sztori eleje kicsit nehezen érthető, de gyorsan el lehet kapni a fonalat. Mindenképp ajánljuk, nem fogtok unatkozni!

Photo: cinemablend.com

3. Orange Is the New Black

A sorozatot egy volt fegyenc, Piper Kerman memoárja alapján készítették és egy női börtön mindennapjaiba kukkanthatunk bele. Rögtön következtethetünk a lány-a-lányon akciókra, viszont ugyanúgy hetero szexjelenetekből is igencsak bővelkedik a széria. A rengeteg szexuális tartalom és humor mellett a történetnek komoly morális mondanivalója is van.

Photo: streammag.dk

4. Trónok harca

Ha sorozatok és szex, akkor elengedhetetlen megemlítenünk napjaink legnézettebb sorozatát, a Trónok harcát. Az indokolatlan meztelenség, a tabuk bemutatása és a szexizmus miatt vitatott jelenetek csak még nagyobb nézettségett hoztak az HBO-nak. A sorozat talán legdurvább részletei közé sorolható Cersei, a bukott királynő walk of shame-je, amikor meztelenül kellett végigvonulnia a tömeg előtt, a főtéren. A bordélyházas jelenetek cicivillantásain már meg sem lepődünk.

Photo: digitalspy.com

5. Szégyentelenek

Emmy Rossum főszereplésével készült az angol sorozat amerikai remake-je, amely egy chicagói nem mindennapi család életét mutatja be. A sztori középpontjában főleg a tinédzserek szexuális élete áll, viszont a meztelenkedéssel sem takarékoskodtak, sőt: a sorozat címe már magában jelzi, hogy a szereplők elég kicsapongó életmódot folytatnak. A fülledt és pikáns jeleneteket félretéve, a sorozat a családi összetartásról és a barátságról is tanít nekünk egyet s mást.

Photo: knotsosubtle.com

6. American Horror Story

Az FX csatorna horrorgyűjteménye csak erős idegzetűeknek ajánlott, eddig öt évadot sikerült olyannyira telepakolni a létező összes stílussal és idővonallal, amennyire csak lehetett. Az ötödik évadban Lady Gaga alakítja a kéjes vámpír úrnőt, aki szó szerint véresen űzi az erotikát (és természetesen mindezt részletesen követhetjük a képernyőn). A sorozat sötét és nyugtalanító históriáinak zöme igaz történeteken alapul és már nem kell sokat várnunk a 6. évadra sem!

Photo: gagaimages.co