Sorozatok, amelyeket a pasid is imádni fog

Biztosan te is megkaptad már a párodtól, hogy folyton csak a képernyő előtt ülsz és naponta több órát azzal töltesz, hogy unalmas sorozatokat nézel. Ennek vége!

Bár a Pretty Little Liars és a Devious Maids valóban nem a férfiaknak való csemege, de most kedvezünk nekik (és persze neked) olyan sorozatokkal, amiket ők is szívesen néznek majd és közös program lehet nálatok egy kis pihi a tv előtt. Kössetek kompromisszumot és a saját kedvenceitek mellé keressetek közöset is, a pasik értékelik majd! Ha te is végig követted vele az EB-t, akkor itt az ideje, hogy viszonozza!

Dexter

A főszereplő egy sorozatgyilkos, ezzel már meg is fogtuk a pasikat és le tudjuk ültetni megnézni. A történetben a csavar, hogy Dexter eközben törvényszéki képviselőként dolgozik, így mesterien és észrevétlenül tudja mozgatni a szálakat. Ennek oka a gyermekkorából ered, nem is árulnék el többet, vessétek rá magatokat az epizódokra!
dexter

Homeland

Katonák, háború és CIA, varázsszók a párotok számára ahhoz, hogy ő is leüljön egy sorozat elé. A 8 év után fogságból kiszabadult katona élete szabadulása után sem lesz fenékig tejfel, sőt! Ahelyett, hogy együtt lehetne családjával, a CIA vádjaival kell szembenéznie és bizonyítania ártatlanságát. Kicsit rávilágít a sorozat arra is, miként tudja egy ország megvédeni magát a terrortól, így ez a sorozat is érdekes lehet, tekintettel a jelenlegi veszélyekre.
homeland

American Crime Story – O.J. Simpson ügy

A sorozat, amely feleleveníti a több évtizedes O. J. Simpson ügyet. Ebből már következtethetünk arra, hogy az epizódok igaz történetet melegítenek fel, egy brutális gyilkosságot. Az ügyről talán már mindenki hallott, de míg eddig csak a felszínt kapirgáltuk, a sorozat végigvezet mindenen.
oj

The last ship

Az Útvesztő könyvek és filmek óta nagy népszerűségnek örvend a világot elpusztító vírus témaköre, így ideje volt már, hogy egy egész sorozatot ennek szenteljenek. Egyszerű hadigyakorlatnak nevezik, ám kiderül, hogy egy járvány megakadályozásán dolgoznak, amely nem csak az embereket szedi, de a kormányokat is hamar elintézi, így a világ végét jelentheti. Klisé-szerű? Nézzétek meg!

ls

Reméljük, ezeket közösen is tudjátok majd nézni és a srácok is megértik majd, miért jó órákat azzal tölteni, hogy sorozatot nézünk. Ha viszont csajos sorozatokra vágytok, itt és itt már írtunk róluk, csekkoljátok őket, hátha van még olyan, amit nem ismertek!