Spontaneous party during the holiday – Outfit Biankától

Sokan most, augusztus végén, szeptember elején indulunk a nagy nyári vakációnkra, hiszen ilyenkor is még tombol a jó idő. Ekkor pedig a legmenőbb lenge rucijainkkal karöltve megcélozzuk valamelyik számunkra szimpatikus tengerparti városkát. Na de mit viseljünk, ha a tengerparti heverészést megunva egy spontán bulizáshoz szottyan kedvünk? A cikkből ellesheted!

Black and White

Habár nyáron előszeretettel viselek színeket, pirosat és rózsaszínt igencsak sűrűn látni rajtam ebben az időszakban, de ha bulizásra kerül sor, valahogy mindig a letisztult színek jutnak az eszembe. Ennek oka talán az lehet, hogy egy nyaralásra nem igazán visz magával az ember lánya koktélruhák tömkelegét. Ilyenkor kiválasztjuk valamelyik divatban ‘up to date’ szettünket és reggelig tombolunk, majd délben a dupla kávénk elfogyasztása után folytatjuk a pihenést. Ez esetben az alapszínekhez nyúlok, mert elegánsabbnak érzem az összhatást, akkor is, ha az nem ünnepi darabokból áll össze.

Photo 22-07-16 19 27 04Photo 22-07-16 19 31 25

A csipke örök visszatérő! Nincs új a nap alatt, egyszerűen szép, így a divat újabb és újabb körforgásában állandóan visszatér szekrényeink polcaira. Ha pedig ezt hátul dekoltált vagy ’backless’ szabással párosítjuk, akkor ultra trendi végeredményt kapunk. Az én felsőm nem áll túl sok anyagból. A pici első része csipke, ahol kell, betéttel alatta az átlátszódás elkerülése végett, ehhez pedig kettő hosszú szalag van erősítve, hogy úgy csűrjük-csavarjuk a hátunkon a pántokat, ahogy csak nekünk tetszik. Így tettem én is, a keresztezés után masniba kötöttem meg.

Photo 22-07-16 20 27 07

Ha crop top, akkor csakis magas derekú szoknyát vagy nadrágot tudok elképzelni megfelelő társaként. Így esett a választásom a magas derekú, fehér rövidnadrágomra. Vastag farmer anyaga miatt nem látszik át és feszes tartást kölcsönöz. Ő az egyik kedvenc sortom a szép vonala miatt, na meg persze mi emelné ki szebben a nyaraláson lesült lábainkat, ha nem egy fehér rövidnaci?! ;)

Nem igazán bújtatom szívesen a nagy melegben lábikóim cipőkbe, ilyenkor inkább a saruk és szandálok a legjobb barátaim. Ehhez a szetthez egy nagyon egyszerű, de díszes szandált választottam, melyet nagyobbacska kövek díszítenek. Az összeállítás minden részletén az arany köszön vissza, így nem is volt kérdés létjogosultsága. Egy nyáresti kikapcsolódáshoz pedig a legkényelmesebb választás.Photo 22-07-16 19 39 41 Photo 22-07-16 19 40 13 Photo 22-07-16 19 41 47

A következő angol kifejezés – mint azt már megszokhattátok – a ’body chain’. Valahogy néhány dolog angol megfelelője sokkal hamarabb jut eszembe és néha beszédesebb is. Tehát ezek a testláncok ezen évszak top kiegészítőinek számítanak. Leginkább fesztiválra, strandra és tengerparti partizáshoz tudom elképzelni őt. A picike, aranyszínű láncok egy karikával vannak összefogva, így felakaszthatjuk az egyik részét a nyakunkba, a másikat pedig hagyhatjuk lelógni egészen a derekunkig. Attól függetlenül, hogy nem nagyméretű, szerintem a jelenlegi egyik legmutatósabb alkotórész. Én a topom alatt hordom, a titokzatosság érdekében és így is szépen érvényesül, hiszen nem sok ruha fedi ily módon sem.Photo 22-07-16 19 36 26

A cicás formájú szemüvegem másik különlegessége az alakja mellett az arany betét, mely végigfut rajta az elejétől a végéig. Régóta kutattam egy olyan darab után, melynek nem csak a lencse fölött van fém betéte, hanem a szárának legalább egy része is az. Véletlenül találtam rá erre a szépségre és azonnal kedvenc szemüvegemnek neveztem ki. Ez a státusza az óta is töretlennek látszik.

Photo 22-07-16 20 33 44 Photo 22-07-16 19 33 57

További kiegészítőim is mind matchy-matchy-nek mondhatóak. Vékony gumis övet raktam a sortomra, ez szépen megtörte középen a fekete-fehér kollekciót. Az órám mellett pedig picike aranyos árnyalatú karkötőket hordok, fekete részletekkel. Nagyon szeretem a finom, de mégis mutatós karláncokat. Letisztult impulzust áraszt és kettő, három egyszeri viselése esetén sem lesz túl sok az összhatás.Photo 22-07-16 20 37 35 Photo 22-07-16 19 43 19

Crop top: aliexpress.com

Rövidnadrág: Bershka

Öv: egy kis butik

Napszemüveg: Stradivarius

Szandál: Cin Cin Amica

Body chain: aliexpress.com

Óra: Fossil

Karkötők: Sinsay