Srej Zsófink a francia Glamour szeptemberi számában

A lassan ezerarcú Srej Zsófit ma már világszerte ismerik és keresik, ami nem véletlen. Erre való érdemességét folyamatosan bizonyítja. Most éppen a szeptemberi Glamour francia kiadásában megjelent editorialjával nyűgözi le a világot.

Amíg Zsófi a megérdemelt nyaralását tölti Firenzében, mi nézzük meg és elemezzük kicsit a nem éppen franciásan elegáns divatanyagot, amit Koray Birand fotózott.

Az ‘Évezred érintése’ címet kapta a fotósorozat, ami leginkább punk, szexi és ultramodern stílus ötvözetének mondanánk. Mint már biztosan ti is észrevettétek, nagyon feljövőben van ez a trend, sok fekete és szegecsek mindenhol. Elég megosztó, de nekünk nagyon bejön. Kíváncsiak vagyunk hazánkban mennyire fog uralkodni ez a vonal.

Az editorial 20 képének szettjei elég széles skáláról lettek összeválogatva, de ahogy látjuk is, nem akárhogyan. A fotósorozatban szereplő ruhadarabok márkái a teljesség igénye nélkül: Boss, Benetton, Jean Paul Gaultier, Emporio Armani, Miu Miu, Prada, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Lacoste, Burberry, Guess, Mango és Paul&Joe.

Fotók: Koray Birand
Stylist: Sébastien Cambos
Haj: Federico Gezzi (CLM)
Make-up: Jo Frost (CLM)
Modellek: Sophie Srej (1989. IMG Paris) és Samuel Tingman (Swedish. Next London)

Lenyűgöző ez a lány és nagyon jól áll neki ez a stílus. Kíváncsian várjuk további munkáit, kívánunk sok sikert és egyre nagyobb hírnevet a szakmában!

Nektek hogy tetszik ez az anyag és benne Zsófi? Vesztek belőle inspirációt az előttünk álló szezonra?