Starbucks – az új kigészítő

Kedden újabb Starbucks-szal bővült az ország, immár nyolc kávézó várja a lelkes trendkövetőket hazánkban.

Herman Melville ismert karakteréről – Starbuck a Moby-Dick című regény kávéfüggő elsőtisztje – elnevezett üzletlánc hatvankét országban van jelen. Számtalan sorozatból és filmből ismerhetjük a zöld szirénes logót:

ncis_starbucks

NCIS

szex&new york _ starbucks

Szex és New York

ördög pradát visel _ starbucks

Az ördög pradát visel

boldogító talán _ starbucks

A boldogító talán

2010 óta pedig a budapestiek is élvezhetik a kávékülönlegességeket.

A hazánkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő márka legújabb, Mom parki üzlete is egyedi hangulatot áraszt. A többi kávézóhoz hasonlóan ez is eltérő tematikával rendelkezik, berendezésével az ipari stílust képviseli. Különleges fémszerkezettel díszített egyedi asztalával és a ’20-as évekből származó székekkel a tervezők lenyűgöző hatást értek el. A kozmopolita kávézó ideális randihoz, tanuláshoz, munkamegbeszéléshez vagy baráti kikapcsolódáshoz egyaránt.

Az egyre könnyebben elérhető kávéknak hála lassan lépten-nyomon starbucksos pohárral sétálókba botlik az ember. Mondhatni a klasszikus kis fehér pohár az új kedvenc kiegészítő a városban. Szerencsére bármit is viseljünk, mindennel harmonizál.

Természetesen a külföldi sztárok sem vetik meg a 100% arabica kávéból készült különlegességeket, legyen szó színészekről,

modellekről

vagy énekesekről,

mind-mind rendszeres vendégei a márka üzleteinek.

 

Aki pedig valami színesebbre vágyik a klasszikusan fehér pohárnál, az akár ismert divattervezőink által alkotott tumblerekkel díszített termoszt is vásárolhat június nyolcadikán, a Central European Fashion Days keretein belül.