Street style a divatheteken – London Fashion Week

Itt az ősz, nagy örömünkre pedig javában zajlanak a divathetek! A New York-i már véget is ért, sőt a londoni is az utolsó napnál tart, ezért ideje, hogy ne csak a kifutók csodás és egyedi kreációit, hanem az utcák fashionistáinak stílusát is jobban szemügyre vegyük! Nézzük is a legjobb street style szetteket Londonból!

Julia Sarr-Jamois

A 23 éves Julia Sarr-Jamois a Wonderland magazin divatszerkesztőjeként nagyon sajátos és különleges stílussal rendelkezik. Híres extrém afrofrizurájáról, és köztudottan imádja mixelni a különböző farmeranyagokat és a színeket. Szereti a vintage darabokat, kedvenc nadrágja pedig egy édesanyjától örökölt farmer, amiben mindig magabiztosnak érzi magát. A divathétre is megmaradt az örök szerelménél, amelyet egy  piros-fekete minták Louis Vouitton bokacsizmával, egy laza mintás pólóval, és egy oversize military kabáttal párosított. Narancssárga szőrős táskáját pedig egyszerűen imádjuk!

juliasarr-jamois

 

Christine Centenera

christinecentenera

Christine Centenera, az ausztrál Vogue divatszerkesztője stylistként kezdte pályafutását. Híres stílusos szettjeiről, rajong a díszgombokért és a metállal díszített bőrből készült darabokért. Szinte soha nem visel lapos talpú cipőt, állítólag azért, mert lábfejének felső része túl magas, ezért csakis tűsarkúban tud kényelmesen járni. A divathétre egy nagyon elegáns és kifinomult, nőies szettet választott. A különleges szabású és fazonú teveszínű ruhához nagyon jól passzol a néhány árnyalattal halványabb, vastag sarkú velúr bokacsizma.

Susie Lau

susielau

Susie Lau a Style Bubble nevű divatblog szerkesztője, aki több, mint 30 ezer olvasóval rendelkezik. Nem is csoda, hiszen minden nap jelentkezik valami újdonsággal az oldalon: vagy outfittel vagy egy érdekes írással. Ő az első blogger, akit a divatszakma is felfedezett, és a két bloggerina közül ő volt az egyik, aki a rengeteg jelentkező közül bejutott a Gucci bemutatójára, azóta pedig a Chanel és a Lanvin meghívottjai között is szerepel. Természetesen a londoni divathetet sem hagyhatta ki, ráadásul egy extrém szettet választott, amiért mi teljesen odavagyunk! Az áttetsző rózsaszín tüllruha alá egy klasszikus, kissé hosszabb fekete darabot választott, az egészet pedig egy ezüstös színben fénylő bokacsizmával dobta fel.

Trine Kjaer

trinekjaer

Trine Kjaer az egyik legnagyobb dán divatblog tulajdonosa és szerkesztője, emellett pedig stylistként is dolgozik. 2008 óta blogol, közben pedig saját sminkmárkát is alapított. A divathétre egy klasszikus fekete szettet választott, amit a ruhadarabok fazonjával és mintájával dobott fel.

Street style híresség-módra

A bemutatókon persze rengeteg híresség is megjelent különlegesebbnél különlegesebb szettekben.

 

Még több inspiráció