Stylewalker Night 2012/09

Programkavalkád, kedvezmények a magyar design rajongóinak- ez a Stylewalker Night. Negyedik éve barangolhatnak a divat és design szerelmesei a Belváros kis utcáiban, hogy egy jó hangulatú estét töltsenek a magyar tervezőkkel. Valószínűleg a rendezvény lazasága és emberközpontúsága a kulcsa az esemény sikerének. Ez nem arról szól, hogy ki milyen puccos ruhában érkezik, vagy hogy ki mennyire trendkövető, a hangsúly az igazi értéken van. Az egyedi termékek pont attól vonzóak, hogy nagyrészt időtállóak és viselőjüknek, használójuknak azt a különleges érzést
biztosítják, hogy igazi érték van a tulajdonában. A rendezvény ezért szeretné
bátorítani a designra érzékeny közönségnek, hogy merje közelebbről is megismerni ezt a világot. És természetesen lehetőséget akar adni az értéket közvetítő üzleteknek is, hogy minél több emberhez eljusson a hírük. Ebben nyújt két éve segítséget a Stylewalker Night elkötelezett támogatója, Belváros-Lipótváros Önkormányzata.

swn_21
Az elmúlt időszakban színesedett a Stylewalker Night, a divat és design mellé felsorakozott pár gasztro helyszín, és néhány új helyszínnek köszönhetően megjelent a bisztrohangulat is, aminek ugyancsak lényege az igényesség, mind termék mind pedig szolgáltatás szempontjából.

swn_illusztra_cio__foto_

A szeptember 21-i eseményre ismét színes programmal készülnek a helyszínek. A Black Boxban az Imogen tervezőjét Bajcsai Vikit ismerhetik meg a barangolók, ráadásul egy a márka egyik szinte védjegyévé vált poncsót is kisorsolnak. Az Eventuellben ötvösművészek kiállítása tekinthető majd meg, amíg a Retrock Deluxe saját bizarr gyűjteményét mutatja be szintén egy kiállítás keretén belül. A Lollipopp Brückner János Pornóportré kiállításával készül, ahol a művesz élőben készíti el néhány portrét. Habár itt az ősz, remélhetőleg a kellemes meleg még marad az indiánnyár képében, hogy mindenki élvezhesse Gelarto Rosa fagyi workshopját, vagy a Fröccsterasz bor és zenei kínálatát. Új csatlakozóként a Trafiq igazi bulihangulattal várja a vásárlásból kiszakadt barangolókat, náluk a The New Groovy játszik, amíg a Toldi Klubban Chile íz- és zeneivilága elevenedik meg. A Starbucks habár kakukktojásnak tűnhet, a minőség iránti igény náluk is ugyanolyan hangúlyosan jelenik meg, mint a kisebb üzleteknél- itt kávé szemináriumon vetenek részt az érdeklődők. A Bazsalikom Virágüzletben mindenki megtanulhatja a virágkötés fortélyait, a BOBban, ahol Viszlay Márk, divatfotós kiállításával és különleges koktélokkal készülnek.

A Stylewalker Night helyszínei:

Aron Design Store, Bazsalikom Virág, Black Box Concept Store, Bomo Art
Budapest, Buborék, Colorbar, Eventuell Galéria, Lollipop Factory Budapest,
Nanushka, Retrock Deluxe BOB, Café Alibi, Csendes, Csendes Társ, Fröccsterasz, Gelarto Rosa, innio wine bar, Toldi Klub, Trafiq, Starbucks Coffee

stylewalkerszept21

A rendezvény programjain a részvétel ingyenes!
Részletes program itt: www.stylewalker.hu