Szeptemberi nyár – Outfit Szabinától

Mint már említettem, próbálom még mindig kihasználni az időjárás adta lehetőségeket, és kicsit fürdőzni a napfényben, színes ruhákat hordani, amíg csak lehet.. Bár kétlem, hogy lenne olyan alkalom, amikor nem dobom majd fel a szerelésem valami feltűnővel. Persze, nekem is vannak zimankós, borongós kedélyállapotaim, akárcsak az időjárásnak. Olyankor a legjobban feketében érzem magam, vagy éppenséggel szürkében, de barnában valahogy sosem. Tudom, hogy ősszel mindig a föld színei dominálnak, de a barna színt valahogy sose tudtam magaménak érezni. Kiegészítőkben szeretem, de itt meg is áll a közös kapcsolatunk.

Visszakanyarodva a mostani outfitemhez, amit láttok rajtam nadrágot, körülbelül még ezen kívül 3 színben kínálták a Pull & Bearben. Hosszas tanakodás, valamint az eladó hölgy lefárasztása után, először a pink testvérénél döntöttem. Aztán, ahogy hazaértem és a tükör előtt libelláztam benne, arra gondoltam, hogy nekem a sárga verziója is kell, mert majd mennyi mindenhez feltudom venni őket és végigkísérik a nyaramat. Később az üzletben ismét döntésképtelenné váltam, hiszen a zöld verziója is annyira belopta magát a szívembe. Miután a tőlem hárommal arrébb próbáló fiatal srác is kommentálta a szenvedésemet egy hanyag “Figyelj, vedd már meg mind a kettőt, mert ezt már nem bírom!” mondattal, végül beadtam a derekam. S büszkén lóbálva a táskát – benne lapulva a két “neongyerekkel”-  a jövőbeli nem viszontlátás reményében osontam ki az üzletből.

Egyébként egyetlen dolgot utálok a vásárlásban, a döntésképtelenségemet. Szerintem ezzel nem vagyok egyedül, de annál az érzésnél nincs rosszabb, mikor tudod, hogy nem kéne megvenni a 34. fehér pólót, de mégis ott motoszkálnak a fejedben a kis manók, akik győzködnek az ellenkezőjéről: “uhh, ez a felirat annyira találó, úgy illik hozzám“. Persze anyukám – ha éppen velem van – mindig lehűt a cinikus realitásával, hogy “hozzád van olyan, ami nem illik?” Szeretek vele vásárolni, mert mindig elnyomja a pénztárcám erőteljes felkiáltásának hangját, ami a legtöbbször az szokott lenni: “Költs még, gyerünk, költsd el az összes pénzed, ha már itt vagy!

Mielőtt nagyon belemélyednék egyéni vásárlási dilemmáimba, gyorsan visszahúzom magam, és inkább arról írok, hogy a kiegészítők használata mennyire feltudja dobni a napi megjelenéseteket. Az utóbbi időben leszoktam a mintás pólókról, és inkább a basic – egyszerű darabokat helyezem előtérbe. Lehet ez már a korral járó letisztultság egyik előjele, de inkább több karkötőt, gyűrűt, vagy nyakláncot keresgélek, és zsebelek be, mert én annál jobban semmit sem élvezek, amikor össze-vissza variálhatom őket. Zárójelben megjegyezném, hogy 3 évvel ezelőtt Egyiptomban beszereztem a nyakláncaim háromnegyedét, ugyanis az ottani bazárokban potom pénzekért lehet hozzájutni a legextravagánsabb relikviákhoz is. Persze megvolt az ára, ugyanis 3 helyen húzták át a lábamon a vontatókocsijukat és majdnem elvittek 200 tevéért, miután apukám poénosan eladásra szánt.

Végszóként csak annyit mondanék, hogy ne higgyetek abban, hogy ha az üzletben kétségeitek vannak egy darab felől, akkor azt inkább ott kell hagyni. Vegyétek meg! Ne gondolkozzatok, mert utána úgyis megbánjátok.

Nadrág: Pull & Bear

Felső: Pull & Bear

Papucs: Külföldről

Gyűrűk: Bershka, Pull & Bear

Karkötők: Bershka

Táska: Bershka