Szervezz szilveszteri bulit!

Nincs ötleted szilveszterre? Még nem késő szervezni egy költséghatékony házibulit, ahol minden barátod jól érezheti magát. Íme néhány ötlet és tipp, hogy minden tökéletes legyen!

Bulit szervezni nem kis feladat, különösképp, ha azt szeretnénk, hogy minden kifogástalan legyen. Ne csak az ételre és az italra fordíts különös figyelmet, hanem a díszítésre és a tálalásra is. Kis odafigyeléssel egyedi és stílusos óévbúcsúztatót hozhatsz össze. Ne feledd az ördög a részletekben rejlik!

1. Tervezz!

Mielőtt elkezdenél telefonálni és üzeneteket küldözgetni mindenkinek, gondold át alaposan, hogy kit szeretnél meghívni. Készíts vendéglistát! Egy buli akkor igazán jó, ha sok ember van. Mégis érdemes felmérni a lakás vagy szórakozóhely kapacitását, nehogy túl sok embert hívj meg. Tervezd meg az étel és az italsort, és hogy milyen dekorációra van szükséged. Ha kész listával mész vásárolni, nem csak időt, de pénzt is spórolhatsz. Keresd az akciós termékeket. A neten keress könnyen megvalósítható ötleteket a dekorációhoz.

http://p.coldline.hu/2016/03/20/2172863-20160320-vP2YK8.jpg

2. Meghívó

Mivel az időpont adott, szólj mindenkinek időben. Ha igazán stílusos szeretnél lenni, akkor küldhetsz mindenkinek alkalomhoz illő meghívót. A legtöbb ember az utolsó pillanatban dönti el, hogy hol szilveszterezik, ezért, ha biztosra akarsz menni, inkább telefonálj, így legalább a visszajelzések alapján tudni fogod, hány emberre számíthatsz.

3. Zenelista

Minden buli elengedhetetlen „kelléke” a jó zene. Készíts össze egy előre összeválogatott hosszú zenelistát, amely fokozza a hangulatot. Ragaszkodj ehhez! Ne engedd, hogy az ittas ismerőseid kisajátítsák a számítógéped. A nem megfelelő zenék könnyedén tönkretehetik még a legjobb partit is. Ne felejtsd el bekészíteni a Magyar Himnuszt, hogy ne éjfélkor kelljen keresgélned!

4. Kellékek

Első lépésként a féltett tárgyaidat mindenképp pakold el. A lakást igazából pár pillanat alatt ünnepi hangulatúvá varázsolhatod. Nem kell hozzá más, mint pár lufi, konfetti és az előre kiválasztott díszek.

http://lakberinfo.hu/galeria/kepgaleriak/2015-12-30-dekoracios-otletek-szilveszteri-bulikhoz

5. Rágcsálnivalók

Legyen minél több rágcsálnivaló. A csipsz, mogyoró, pattogatott kukorica mellett készíthetsz szendvicseket is, sőt ha szeretsz sütni, akár apró pogácsákat. A virsli nem véletlenül szilveszteri étel. Gyors, olcsó és könnyedén tálalható.

6. Italok

Ha nem okoznak problémát az anyagiak, akkor vásárolj be bőségesen. Ha tudod, ki mit szeret, könnyű dolgod lesz. De az sem baj, ha nem tudod állni az egész éjszakás bulit. Szólj bátran, hogy mindenki hozzon magával valamit. Házigazda lévén mindenképp készíts saját házi koktélt! A hagyományos bólé, puncs vagy a forralt bor is jó ötlet. Ne feledkezz meg az Újévi pezsgőről sem, ezért hűts be pár üveggel!

7. Szórakoztatás

Nincs más dolgod, mint jól érezni magad a vendégeiddel!

https://www.reddit.com/r/photoshopbattles/comments/2qwz6p/psbattle_cheers_and_happy_new_year_2000x1000/