Szilveszteri manikűrök – videóval!

Még tombol a karácsony, de vészesen közeleg az év utolsó, legcsillogóbb és leghangosabb napja is.

Ilyenkor mindenki igyekszik felülmúlni a karácsonyi külsejét – ami kicsit nehéz – és extra csillogást adni annak, aminek csak lehet. Ami mindenki számára könnyen kivitelezhető, azok a manikűrök! Töménytelen csillámpor, megfestett pezsgőspoharak és bármi, ami az év utolsó és első napjára emlékeztet minket. Rátok van bízva, hogy melyik verziót választjátok, de hogy a megvalósítás könnyebb legyen, mutatunk néhány szuper ötletet nektek.

Boldog új évet!

A legkézenfekvőbb minta ilyenkor az évszám és az üdvözlet elkészítése lehet. Ehhez nem kell más, mint egy vékony ecset, némi türelem és egy csipetnyi kézügyesség. Ha ez mind megvan, mehet is! A színeket igazítsd a sminkedhez vagy a ruhádhoz, de mindenképp álljon kontrasztban az alap és a minta árnyalata.

Csillámtenger

Na ez az a nap, amikor kicsit sem kell visszafogni magunkat és csillámporban úszhat mindenünk. A körmeink pedig pláne, így erre rengeteg variációt találhatunk. Az egész körmöd beboríthatod glitterrel vagy csak a végeit…rajtad áll! A színre vigyél fel egy réteg fedőlakkot, szórd rá a csillámport vagy mártsd a körmeidet a tégelybe, majd finoman ütögesd bele! Hagyd egy kicsit száradni, majd fixáld két réteg fedőlakkal, hogy a csillámok ne álljanak ki.

Mini tűzijáték? Jöhet!

Éjfélkor petárdától és tűzijátéktól hangos a levegő, elevenítsd meg a körmeiden is! Válassz fekete vagy éj kék alapot, majd készítsd el fehér lakkal a fényjátékot! Csak vonalakból és „pacákból” áll, biztosan menni fog. A színekre ügyelj, inkább több rétegben ütögesd fel, nehogy túl pigmentált és éles eredményt kapj. A csillogó fedőlakkot ne feledd!

Vegyítsd!

Mindegyik tetszik? Akkor válaszd mindet egyszerre! Egy kis csillámpor, az évszám, egy éjfélt ütő óra…és mégis elegáns! Használj feketét, fehéret és fémes árnyalatokat, a harsány lakkokat most tedd félre – ettől lesz egységes a sokaság! Dolgozz precízen, a végeredményért megéri! Könnyebb elkészíteni, mint ahogy azt elsőre gondolnád, de ha nem vagy biztos a kezeidben, gyakorolj, hiszen van még néhány napod az éles bevetés előtt.

Biztosan nektek is megtetszett valamelyik és szuperül elkészítitek majd. A smink és outfit színeinek harmóniájánál vegyétek figyelembe a manikűrt is, úgy lesz igazán feltűnő; mégis nőies a külsőtök összességében. Kellemes készülődést Fashionfaverek!