Színes nadrágok ősszel is

Még valamikor a nyár elején arról olvashattatok, hogy hogyan is kell hordani a színes nadrágokat (itt). Míg a melegebb hónapokban a halványabb, cukorka színek domináltak, addig idén ősszel a bíbor, a mustársárga és az olívás árnyalatok uralják a férfi divatot.

1

Amikor az időjárás rosszra fordul és az égbolt beszürkül, pár színes nadrág nagyszerű módja lehet annak, hogy jobb kedvre derülj. Főleg, ha a már meglévő nyári darabjaidat párosítod a kedvenc szövetkabátoddal. A most következő összeállításaink csak inspiratív jelleggel bírnak, hisz a legfontosabb, hogy a saját stílusotoknak megfelelően viseljétek a színes nadrágjaitokat.

2

Na de vágjunk is a közepébe! Az idei trendeket követve próbáljátok meg kerülni a bíbor-sárga és a mustársárga-kék párosításokat, hiszen a color blocking ideje már lejárt. Idén ősszel a színes nadrágokat főleg a harsányabb árnyalatokkal divatos párosítani és az örök feketével – amivel szinte lehetetlen hibázni. Roppant stílusos azonban, ha a nadrág színével megegyező árnyalatú kiegészítő is fellelhető a napi összeállításaitokban, lehet az akár egy karkötő, egy kitűző vagy egy sál is. Csak arra figyeljetek oda, nehogy túlzásba essetek, vagyis ne túl sok apró sárga kiegészítő virítson a fekete kötött pulcsitokon. Amennyiben ezt a pár tippet – tanácsot megfogadjátok és alkalmazzátok, biztosan nem lőtök mellé.

3

Ha már elhatároztátok, hogy behódoltok Ti is az új trendnek, garantáljuk, hogy könnyű dolgotok lesz. Ugyanis szinte az összes hazai fast-fashion márka polcai tele vannak a bíbor, a mustársárga és az olíva színű darabokkal. Ha konzervatívabbak vagytok az öltözködés területén, próbáljatok egy bíbor nadrágot egy kék pólóval variálni – garantáljuk, hogy az összeállítás visszafogott marad, de mégis roppantul mai és nem mellesleg stílusosságot sugall.

4

Fiúk, Ti már beszereztétek őszre a színes nadrágotokat? Lányok, Nektek milyen árnyalatú darabok tetszenek a fiúkon?