Szőrös stílus: szőrme kiegészítők őszre

Az idei szezon egyik legnagyobb slágerei tagadhatatlanul a szőrös kiegészítők. Megjelennek kifutókon, street style képeken és természetesen rengeteg üzlet polcain is.

Számtalan fazont találhatunk, amik közül kedvünk és izésünk szerint válogathatunk. Ebben a cikkben bemutatjuk neked azokat a szőrös darabokat, amik idén divatosnak számítanak. Lehet színes és merész, egyszínű és visszafogott, egy biztos: a siker garantáltan nem fog elmaradni!

Kabát

Ha bevállalós vagy és szereted a feltűnést, akkor ezt a trendet neked találták ki! Könnyen fel tudod dobni a meglévő kabátodat is egy színes szőrös prémmel. Rózsaszín, narancs- vagy citromsárga: minél feltűnőbb, annál eredményesebb hatást érsz el vele!

435c3604a5861ea5938b6d2bd1e6a0cf

Cipő

A cipők tekintetében rengeteg szőrös fazon közül tudsz válogatni, akár sportos, akár elegánsabb darabot szeretnél beszerezni.

street_style_alta_costura_primavera_2015_87031233_1300x868

És itt igaz az az állítás, hogy meglévő darabokból egyszerűen lehet újszerű és divatos cipőt készíteni néhány bojt vagy szőrös kiegészítő segítségével.

Rihanna és a Puma kollaborációjának köszönhetően, most már nem csak sportcipőt vagy magassarkút, de egy szőrös papucsot is bátran beépíthetsz a mindennapi viseletedbe.

3388479300000578-0-image-a-4_1461616948889

Sapka

Idén nagyon közkedveltek azok a sapkák, amiket nagy bojtok díszítenek. Ezekből is számos színes szőröset találhatunk az üzletek polcain. Viszont ha ennél is többre vágysz – és igazán fázós vagy- akkor válaszd a tiszta szőrös, meleg és kényelmes fazont.

new_york_fashion_week_fall_2013-street_style-collage_vintage-caroline_sieber-fur-hat

Sál

Ha már szóba került a sapka, ne hagyjuk ki a sálat sem. Egy szőrös kámzsa elegáns, és ugyanakkor trendi viselet is egyben. Arra viszont ügyelj, hogy ne ess túlzásba, és ne a teljesen szőrös „eszkimó” sapkát válaszd hozzá – hacsak tényleg nem egy sarkvidéki túrára készülsz!

ffasos

Táska

Manapság egy szőrös táska a gardróbunk alapdarabjának számíthat. Egy mini clutch, vagy akár egy nagyobb méretű shopper bag szőrös változata is egyaránt divatos.

mg_7527

Jól gondoljuk, hogy neked sem kell bemutatni a táskára akasztható, szőrös kis kiegészítőket, igaz? Mindenkinek érdemes beszereznie legalább egyet, hiszen nagyon jól variálható bármelyik táskánkra – és mellesleg nagyon trendi is!

fashion-week-street-style-trend-fluffy-pom-pom-keyringskjh

Ékszerek

Ha nem szeretnél nagyobb feltűnést kelteni az öltözködéseddel, de mégis szeretnél valami különlegességet belevinni, akkor viselj szőrös kiegészítőket!

london-fashion-week-street-style-pom-pom

Egy szőrös fülbevaló, aprócska részlet a nyakláncon vagy karkötőn egyből sokat tud dobni a megjelenéseden. Próbáld ki bátran te is!

Szemezgess a galériából, ahol további ötleteket és mintákat találhatsz a szőrös kiegészítőkre!