Sztárok akkor és most

Kedvenc sztárjaink nem voltak mindig ennyire stílusosak és jól öltözöttek, mint napjainkban. Vannak akik az évek folyamán rengeteget változtak és ez előnyükre vált, de akadnak, akik csak rontani tudtak egykori önmagukhoz képest. Most egy kis vörös szőnyeges időutazásra hívunk Titeket!

Britney Spears

A szőke énekesnő bombaként robbant be a köztudatba 1999-ben “Baby One More Time” című albumával. Ekkor a neki megálmodott jó kislány stílusnak megfelelően öltöztették a díjátadókra, premierekre. Britney sosem volt az az igazi stílusikon, sőt gyakran csak elrettentő példaként szerepelt a divatlapok hasábjain. Több elvonó, idegösszeomlás és két gyerek után a popsztár idén az American Idol zsűrijében kapott helyet és egy igazán jó stylistot. Szerintünk a második képen egész remekül fest.

Christina Aguilera

Szinte Britney Spears-szel egyidejűleg tűnt fel, így a két énekesnő máris vetélytársnak számított. Míg Brit a szende szüzet, addig Christina a bevállalós, őrült csajt alakította. Ez természetesen megjelenésére is kihatott, tökéletes alakját szívesen mutatta meg keveset takaró ruháiban a vörös szőnyegen. A díva ezt akkor még megtehette, mára azonban bőven van rajta súlyfelesleg, ami saját bevallása szerint őt nem zavar, így most is bátran visel szűk ruhákat, nadrágokat. Lehet inkább mégsem kéne.

Paris Hilton

A botrányos életű örökösnő volt már minden… próbálkozott reality-kel, színészettel, énekléssel, parfümkészítéssel, sőt saját divat márkát is jegyez. Paris azonban sosem ruháival, inkább botrányival hívta fel magára a figyelmet, stílusérzéke ugyanis régebben nem volt túl kifinomult. Az első képen látható összeállítást pl. 2001-ben viselte és nem ezt ítélnénk meg a legrosszabb outfitjének. A Fashionfave pirospontját mégis neki ítéljük, hiszen 2012-re néha már képes minket lenyűgözni.

Shakira

A kolumbiai énekesnő majd 20 éves pályafutása során hatalmas változáson ment keresztül. A mozdulat ugyan megmaradt, de piros overallját csodaszép estélyikre, koktélruhákra cserélte, western csizmáját designer lábbelik váltották és mára frizurája is sokkal természetesebb lett. Mi egyre jobban kedveljük és Ti?

 

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez már karrierje kezdetén is szívesen mutogatta formás idomait. A két kép között 14 hosszú év telt el, de JLo nem változott túl sokat. Igaz mára sokkal finomabb és nőiesebb a megjelenése, kevésbé kelti azt az olcsó hatást mint ’98-ban. A frizura és a fülbevaló szinte majdnem ugyanaz, de ez a Zuhair Murad mindent elmond Jennifer Lopez változásáról.

Justin Timberlake

Igaz róla nemrég készítettünk egy hosszabb összeállítást, mégis kötelességünknek érezzük így egyetlen férfiként megemlíteni cikkünkben. Hol van már az tetőtől-talpig kőmosott farmerban és kalapban pózoló tinisztár 2000-ből? Mára Justin Timberlake az igazi férfi stílusikon, mindegy hol és mikor kapják lencsevégre mindig hibátlan a megjelenése. Mi imádjuk és Ti?