Sztárok kedvenc cipőtervezői

Mint már korábban ITT bemutattuk, a legnagyobb sztárok hatalmas gardróbbal rendelkeznek, ahol a neves designer ruhák mellett a cipők sem kis helyet foglalnak. Ezek a lábbelik természetesen a legnevesebb cipőtervezők kollekcióiból kerülnek ki. Szezonról-szezonra újítják meg cipősszekrényüket a legfrisebb trendeknek megfelelően, ám mindenkinek van egy kedvence, ez nekünk is feltűnt. Most összegyűjtöttünk néhány hírességet, akik nagyon gyakran viselik egy-egy tervező kreálmányát.

Blake Lively – Christian Louboutin

A mindig hibátlan megjelenésű színésznő kedvence Christian Louboutin. Rajongása azonban nem egyoldalú, hiszen a cipőmágus is merített már ihletet Levely kisasszony stílusából, ekkor született meg a “Blake” fantázianévre keresztelt bőrpántos szandál. A Gossip Girl Serenaja kissé visszafogott, de annál nőiesebb és elegáns stílusához kitűnően passzolnak a néha merész Louboutin cipellők. Premiereken, divatbemutatókon, partykon sőt néha a magánéletben is szívesen választja a tervezőzseni egy vörös talpú darabját.

Selena Gomez – Giuseppe Zanotti

Selena Gomez olyannyira kedveli a Giuseppe Zanotti cipellőket, hogy szinte minden fontos alkalomra ilyen márkájú topánkát választ. Nemrégen parfümje bemutatóján is Zanotti-ban parádézott, akárcsak az EMA háziasszonyaként és a Vanity Fair Oscar party-ján. Egyszerűbb ruháihoz kissé díszesebb, extrémebb darabokat választ, de az igazán jól kidolgozott, részletgazdagabb outfitjeihez illő, visszafogottabb cipőket is könnyen talál Zanotti kollekcióban.

Eva Longoria – Brian Atwood

A gyönyörű színésznő alacsony termetéhez szinte kötelező a tizeniksz centi magasságú sarkakkal ellátott cipellő. A hatalmas tűsarkú kínálatból utóbbi időben legszívesebben Brian Atwood topánjait viseli előszeretettel, mostani kedvence a “Zenith Lux” fantázianévre keresztelt 2012-es őszi kollekció bokapántos darabja. A képeket nézegetve nekünk rögtön az az érzésünk támad, mintha csak direkt rá tervezték volna ezeket a csodákat.

Sarah Jessica Parker – Manolo Blahnik

A “Manolokat” Carrie Bradshaw és a Szex és New York tette híressé, ám maga Blahnik gyűlöli a sorozatot. Ugyanis a designer sosem akart celeb cipőtervező lenni, mégis a Szex és New York-nak köszönheti, hogy mára már olyannyira akarunk egy “Manolot”, mint egy Louboutin-t. Sarah Jessica Parkert nemcsak a tv képernyőjén és a mozivásznon láthattuk Blahnik által tervezett cipőcsodákban, hanem a vörös szőnyegen is szívesen viseli ezeket a cipellőket. Magánéletében kedvence a “BB” fantázianevű pumps.