Sztárok kevésbé ismert ikertestvérei

Kevés az olyan ikerpár a sztárvilágban, mint az Olsenek, ahol mindkét félből ismert közszereplő válik.  A gyakorlat azt mutatja, hogy általában a két iker érdeklődése eltér egymástól, esetenként a személyiség is teljesen más, így csupán az egyikből lesz szupermodell vagy színész. Lássuk csak mivel tevékenykednek a háttérben maradt testvérek!

Gisele és Patricia Bündchen

Patricia és gazellatestű ex-szupermodell húga közt nem jelentős a hasonlóság. Laikus szemmel nézve nem biztos, hogy meg lehetne állapítani az iker-viszonyt. Ám ez ellenére a kapcsolat igazán szoros közöttük, Patricia ismert testvére szóvivőjeként és menedzsereként keresi kenyerét. Egymáson kívül még négy lánytestvérük van, kész csoda, hogy az apuka nem bolondult meg ennyi nővel a környezetében.

http://www.popsugar.com/celebrity/Celebrities-Twins-Pictures-30765184#photo-30766432

Scarlett és Hunter Johansson

A világ egyik legszexibb nőjének természetesen csak sármos öccse lehet, aki mindössze három perccel fiatalabb bombázó nővérétől. A jótestvéri viszony valahol náluk kezdődik, a színésznő gyakran kéri fel Huntert, hogy kísérje el a vörös szőnyeges eseményekre és after partykra, mint plusz egy fő. Hunter is megpróbálkozott a színészkedéssel, 1996-ban együtt szerepeltek a Manny&Co című családi komédiában, ám ezzel be is fejeződött a filmes karrierje. 2008-ban részt vett Barack Obama elnök kampányában, a későbbiekben pedig Manhattanben tevékenykedett, mint közösségi organizátor.

http://www.usmagazine.com/celebrity-news/pictures/celebs-who-have-a-twin-201463/36486

Eva és Joy Green

A Penny Dreadful a maga sötét hangulatával meghozta Eva számára a hírnevet, karrierje azóta is szépen ível felfelé. Eközben testvére, Joy, Normandia gyönyörű vidékén telepedett le férjével, akivel lótenyésztéssel foglalkoznak. Ahogyan Eva nyilatkozta egy interjúban, ők ketten teljesen eltérő személyiségek.

http://www.quirkybyte.com/2016/07/13-celebrity-twins/

Ashton és Michael Kutcher

Nem múlt nehézségek nélkül a Kutcher testvérek gyerekkora, hiszen Michael Little-kórral született, amely következtében tizenhárom évesen szívátültetésen esett át. Ashton időközben mesés karriert futott be, Michael pedig Iowában maradt, ahol próbál másokat is motiválni, átadni az átélt tapasztalatokat.

http://moviepilot.com/posts/2560135

Kiefer és Rachel Sutherland

A híres Sutherland papát egy forgatáson érte utol a jó hír majd ötven évvel ezelőtt, amikor is megszülettek iker csemetéi. Kiefert a fél világ Jack Bauerként ismeri a 24 című sorozatból, eközben Rachel, a családi mintával ellentétben jobban szeret a kamera mögött maradni, ugyanis ő már csak az utómunkákkal foglalkozik.

 

http://nuffy.net/cool/10-celebrities-twins.html

Samantha és Charlotte Ronson

Samantha neve ismerősen csenghet, hiszen jó pár évvel ezelőtt a Lindsay Lohanhez fűződő romantikus kapcsolatától volt hangos a sajtó, amikor a botrány királynő éppen a homoszexuális korszakát élte. Samantha egyébként szövegírással foglalkozik, emellett dj is, amíg kevésbé ismert nővére divattervező.

http://www.usmagazine.com/celebrity-news/pictures/celebs-who-have-a-twin-201463/36492