Sztárok smink bakijai – azaz, hogy ne csináld?!

Egy rosszul sikerült alapozó felvitel, túl sok bronzosítás vagy  mindenből, amit találunk, pakolunk az arcunkra. Itt következnek be a fiaskók, melyek megpecsételik napunkat. Nincsenek ezzel másképpen a sztárok sem. Ők talán még rosszabb helyzetben vannak, hiszen nap mint nap a kamera kereszttüzében állnak, és megjelenésüknek tökéletesnek kell lennie. De úgy látszik nem mindig jön össze… Íme rögtön egy sztárbaki kollázs. Vegyük szemügyre, hogy mi milyen hibát ne kövessünk el…

Taylor Momseen nagyon szereti az erős szemfestést, de túlzás volt pandamaci szemekkel megjelennie a nyilvánosság előtt.

Lady Gaga a 2010-es Grammy awardson nem csak hajával sokkolta a közönséget, hanem sminkje is említésre méltó volt. Túlságosan ívelt és erős szemöldök, amihez intenzív szemhéjfestés párosult. Nem éppen előnyös a kettőt egyszerre kiemelni, túlságosan maszkszerű hatást kelt.

Catherine Zeta-Jones szemrevaló egy teremtés és mindig tündököl. Ez alkalommal viszont meggyűlt a baja a bronzosítóval és olyan, akár egy narancs. Ha bronzosítót használunk a megadott helyre kell felvinni, hogy ne járjunk úgy, mint Cathrine.

Nicole Richie,  kinek életeleme a divat és a stílus, talán aznap mikor beült a sminkszékbe elfelejtette, hogy számára ez a bordó rúzs nem éppen előnyös. Bájos arcát zordá változtatta.

Christina Aguilera… Hát hol is kezdjem? Néha a kevesebb több- mondja a közmondás. Rengeteg alapozó, erős pirosítás, elmosódott tusvonalak és nem utolsó sorban az ajkairól se feledkezzünk meg. Talán ha kihagyott volna egy-két lépést a sminkelés folyamán, nem lenne ennyire borzasztó a megjelenése.

Kesha úgy gondolta, hogy a pasik bukni fognak sminkjére. Tévedett. Fekete rúzs és strasszokkal kirakott szemöldök. Nem éppen vonzó bárki számára.

Leighton Meester kisérletezett az erős és vad sminkkel. A végeredmény sokkoló. Ő az vagy Joker köszön vissza ránk? Tanulság: mindig csak egy dolgot emeljünk ki arcunkon. És lehetőleg ne essünk túlzásokba.

Nicole Kidman is a smink bakik áldozata lett. Sminkese elfelejtett neki szólni, hogy drasztikus túlzásba esett a púderrel. Vigyázzunk ha arcunkat púderezzük, az ecsetre a megfelelő mennyiséget vigyük csak fel, ne hogy úgy járjunk, mint szegény Nicole.

Miley Cyrus sem panaszkodhat. Elkelt volna nála egy   tükör, hogy mosolygás előtt ellenőrizze a fogsorán ékeskedő piros rúzsfoltokat. Nem éppen megfelelő így pózolni a fotósok előtt.

 

 

Lil Kim viszi a pálmát smink bakik terén. Lehetséges, hogy túl sötét volt a szalon ahol sminkelték. Csillogó homlok, durva szemöldök és a pirosítóról már ne is szóljak. A pasztel pink rúzs már csak erősíti a hatást a csücsörítéssel egybekötve.