Szüleik nyomdokaiban

Alapjáraton a gyerekek elsődleges példaképei a szülők lesznek, mivel az ő mindennapjaikat látják, így ha a szülő is valami olyat csinál, amit szeret, könnyedén előfordulhat, hogy később a gyerekeik is azon a pályán helyezkednek el.

A sztároknál pedig fokozottan fenn áll ez a helyzet, mivel a srácaiknak már eleve saját hírnevük van csak azért, mert ki- és micsoda az anyuka vagy az apuka. Szóval nincs semmi meglepő abban, amikor egy híres modell lánya szintén modellkedni kezd tinédzserként, avagy a színész fia szintén színészként dolgozik. Szóval nézzük meg kik azok, akik nem sokára az ajtón kopogtatnak, hogy átvegyék szüleik trónját!

 

Kaia Gerber

Elég ránézni a 13 éves lányra, és máris tudod ki az anyukája. Cindy Crawford le sem tagadhatná a lányát, aki ugyan olyan gyönyörű mint ő, illetve szintén olyan céltudatos, hiszen máris túl van első fotózásán, amit a Teen Vogue-ban láthatunk. Pár év és biztosan az ő arca köszön vissza mindenhonnan.

 

kaia 17c32480-5277-0132-0b44-0eae5eefacd9

 

Connor Anthony Kidman Cruise

Nicole Kidman és Tom Cruise adoptált fia immáron húsz éves, vagyis kész férfi! Természetesen a színészkedés nem maradhat ki az ő életéből sem, azonban úgy fest ez nem egészen az ő világa, emiatt inkább más irányba néz, és a dj szakma fortélyait tanulmányozza éppen. Nos meglátjuk, hogy ez mennyire fog bejönni neki…

 

 

Connor-Anthony-Kidman-Cruise-1

Lily-Rose Depp

Johny Depp és Vanessa Paradise lánya elég szerencsés géneket örökölhetett, így máris együtt játszik apjával a Kevin Smith által rendezett Yoga Hosersben. Elvégre már 15 éves, mire várjon tovább?!

 

li Johnny Depp co-stars with daughter, Lily-Rose in new movie

 

Dylan Brosnan

Pierce Brosnan fiacskája is belevágott a nagybetűs életbe! És tudjátok, mindenkinek el kell kezdenie valahol, persze ha az apád évekig a világ leghíresebb kémjét alakította a filmvásznon, akkor nyilván nem egy névtelen kis márkának leszel az arca, hanem mondjuk a Saint Laurentnél kezdheted a pályát…

 

dylan-brosnan-saint-laurent-inline

 

Illetve nem árt tudni, hogy Pierce nagyobbik fia, Sean szintén a színészkedéssel próbálkozik. Ebből kiindulva nem kell sokat várnunk a legkisebb fiúra, Parisra, hogy ő is produkáljon valamit.

 

Brosnan_kids

Bianca Bree

Nézd meg jól ezt a lányt! Egyrészt azért, mert egyre több filmben fogod őt látni a mozikban, másrészt pedig azért, mert ő Jean-Claude Van Damme lánya! Bizony, ez a bájos hölgy minden idők egyik legkeményebb akció sztárjának a nagylánya. Viszont nem csak Bianca lépett apja nyomdokaiba, hanem bátyja, Kristopher is színészként keresi kenyerét! Vajon a legkisebb gyerek, Nicholas mihez fog kezdeni?!

 

jean_claude_van_damme_bianca2 Kristopher-Van-Varenberg-6

 

Patrick Schwarzenegger

És ha már az akció sztároknál tartunk, ne felejtsük el Van Damme riválisát, Arnold Schwarzeneggert, akinek szintén rendkívül dögös fiacskája van! A 21 éves Patrick modellként és színészként van számon tartva elsősorban, így azt már kevesebben tudják, hogy 15 évesen alapított egy saját céget, a Project 360-at, amely férfiruházattal foglalkozik és bevételük 10%-át különböző jótékonysági alapítványoknak adományozzák. Meg kell hagyni, ez figyelemre méltó lépés! Szabadidejében pedig természetesen csajozik. Felsorolni is nehéz, hogy eddig kikkel boronálták össze, azonban a jelek szerint a mostani barátnője Miley Cyrus.

 

enhanced-28655-1415386626-1