Találd meg a legkényelmesebb cipőt nyárra

Tudjuk, hogy a tavasz és a nyár a csini magassarkú szandálok időszaka, de valljuk be őszintén, sokszor nincs kedvünk egész nap ezekben tipegni. Ilyenkor jön jól egy kényelmes, rohangálós, nyári cipellő. Összegyűjtöttük Nektek az idei szezon legdivatosabb fazonjait.

Loafer

Az örök balerina cipő újragondolt változata. Kicsit maszkulin, ami igazán szexivé varázsolja. Hordhatod lényegében bármivel, akárcsak klasszikus, lányos testvérét. Az üzletekben talán a klasszikus feketét a legnehezebb megtalálni, hiszen általában mintásak vagy szegecsesek.

Espadrilles

Ez tipikusan az a fajta lábbeli, ami vagy tetszik valakinek, vagy kifejezetten undorodik tőle. Tény, hogy nem a legszebb, legnőiesebb darab, de egy farmer rövidnadrággal csodálatosan tud mutatni, a fesztiválozók alapdarabja. Bár a nagy divatházak, mint a Chanel is előálltak ilyen modellel, azonban nem érdemes hatalmas összegeket kiadni rá, hiszen talpkialakítása miatt egynyári.

Slip on

Gyermekkorunk váltócipői divatba jöttek! Ezek a belebújós csodák elárasztották a boltokat, megtalálhatjuk őket minden színben és mintával. Nagyon jól mutatnak egy szaggatott farmerrel vagy sorttal.

Tornacipő

Azt hiszem, a klasszikus Converse cipő soha nem fog kimenni a divatból, így érdemes beruházni egyre. Hordhatod akár szoknyával, akár simán farmerrel. Válogathatsz a színes, mintás darabok között, egy fehér vagy krémszínű azonban mindennel kombinálható, így biztos sokáig hű társad lesz majd.

Futócipő

Egy ideje a Nike cipők olyan népszerűségnek örvendenek, hogy garantálom, a megvásárolt darabok felében maximum csak a busz után fut a gazdájuk. Tény, hogy ez az egyik leghálásabb divathóbort, hiszen ki ne szeretne a lehető legkényelmesebb cipőben mászkálni egész nap, ha az még divatos is! Borsosabb áruk hosszútávon megtérül, hiszen évekig nyúzhatjuk őket. Na és hátha a testmozgásra is motiválnak! A sportos lábbelikről bővebben egy korábbi cikkünkben, itt olvashattok.

Válasszátok ki a kedvenceteket és semmiképp ne hagyjátok ki a bőröndötökből, hiszen ezek a legkényelmesebb darabok a nyaralásra és a városnézéshez.