Tamara for Fashionfave by Gergely Orosz

A Fashionfave egy nyárnyitó editorial fotózással kívánja bemutatni nektek a szezon kedvenc színeit. A fotózás, a hideg ellenére remek hangulatban zajlott, és ezért különösen hálásak vagyunk modellünknek. De lássuk a fotókat!

Az első összeállításban Tamarát egy Abodi Dóra printes felsőben láthatjátok, amelyen egyik kedvenc részletünk egy asztronauta. Ehhez Zoe Phobic darabokat párosítottunk, úgy mint a szoknya és a kis kabátka. Színes, könnyed és remek választás, hiszen a print most igen divatos, a miniszoknya pedig hosszú lábakat kölcsönöz viselőjének.

Tamara_for_Fashionfave_by_Gergely_Orosz_03

Második összeállításunkban gyönyörű modellünk igazi tündérként fest a narancsszínű Abodi Dóra szoknyában egy szintén Abodi felsőrésszel, mely a tervezőnőtől igen különös szabást kapott. A táska szintén Dóra érdeme, és a narancs mellett ez a remek kék bőr, hamisíthatatlan color blocking!

Egy évszak sem teljes a fekete-fehér összeállítások nélkül, és ez különösen jellemző most a tavasz-nyári trendekre, így ennél a szettnél szintén Abodi ruhákat választva készítettünk egy elegáns összeállítást. A maxiszoknyához egy merészebb, áttetsző felsőt választottunk, amely szabása az idei ‘sellőtrend’ kedvence, valamint egy könnyed blézerrel fűszereztük meg, hogy alkalmas legyen a kellemes nyárestékhez, na meg persze azért is, mert nem hagyhattuk ki ezt a darabot!

És végül, de persze korántsem utolsóként egy Zoe Phobic összeállítás! Zoe igazi streetstyler ruháiból egy pasztellszín összeállítás mellett döntöttünk. A halványzöld, asszimetrikus felsőt – ami nem mellesleg szintén alaknyújtó hatású – egy aranyban játszó homokszín leggings-szel párosítottuk, valamint egy kellemes szabású kabátkával, amit minden korosztálynak bátran ajánlhatunk. A barackszín táska Sajben Reni érdeme.

[box_info]Photo: Gergely Orosz
Stylist: Sofiya Urban
MUA: Zsuzsanna Zsolnay
Hair: David Ehrlich
Model: Tamara (www.zoommodels.hu)[/box_info]