Táskamánia- avagy a 6 táska, amire minden nőnek szüksége van

Gondoljanak bármit is a férfiak, nekünk nőknek tényleg sok táskára van szükségünk. Hölgyek, ebből senki ne engedjen, legyen helyetek a táskáitoknak a közös lakásban is!

Miután megvan a megérdemelt helyük, ideje kitérni arra, hogy egy nőnek mégis hány táskára van szüksége, valóban ésszerű keretek között. A gyűjtők itt nyugodtan zárják be a cikket, most azoknak szeretnénk kedvezni, akik kicsit elveszettek még a táskák birodalmában.

Színes darabokat csak akkor érdemes választani, ha az adott darabból van egy semleges árnyalatod is, hiszen hiába megy a fekete felsődhöz a sárga táskád, piroshoz már nem fogod tudni felvenni. Következzen hát néhány tipp és ami a legjobb, hogy mindegy ajánlott táska magyar tervezői darab!

 

A kis fekete

Bizony, éppen úgy, mint a ruhák terén, itt is szükségünk van egy fekete alapdarabra, amely alkalmakra és hétköznapokra egyaránt megfelel. Mérete legyen akkora, hogy a legfőbb dolgok – pénztárca, telefon, kulcsok, rúzs, zsepi – elférjenek benne és könnyedén vihessétek magatokkal egy délutáni sétára vagy egy esti partira. Mi egy clutchot javasolnánk, amely pánt nélkül éjszakára, pánttal pedig a hétköznapokra lehet jó választás.

Dorka Petrity
Dorka Petrity

 

 

Pakolós

Egy óriási, mindent elbíró, sok zsebes táskára is mindenkinek szüksége van, ez nem is kérdés. Ingázóknak, sokat utazóknak pedig pláne! Ha tényleg sokat hurcolod, ebből is praktikusabb egy sötétebb szürke vagy fekete árnyalat, de ha heti/két hetente egy alkalommal van rá szükséged, akkor válassz bátran egy nude árnyalatot.

ezsubegz
ezsubegz

Hátizsák

Egyrészt azért, mert ma már nagyon divatos, másrészt azért, mert kiránduláshoz, városnézéshez jóval kényelmesebb, mint az egy vállpántos barátai. Ez lehet műbőr, vászon, szőrmés vagy éppen flitteres, függően attól, hogy a stílusodhoz mi illik, amikor ilyen tevékenységre adod a fejed. Remekül pakolhatóak és praktikusabbak, így ha szeretsz világot látni, mindenképpen szerezz be egyet.

Brittas
Brittas

 

Különleges

Egy olyan darab, amire biztosan mindenki felfigyel és te is kicsit különcnek érezheted magad vele. Miért? Na jó, ez kivételesen nem a praktikusság jegyében íródott tippünk, de biztosak vagyunk benne, hogy egy vidám táska a legszürkébb, esős napot is feldobja.

Zoe Phobic
Zoe Phobic

 

Tornazsák

Na nem az, amit iskolás éveid alatt használtál, hanem a manapság olyan nagy divatnak örvendő darabok. Tökéletesek strandra, fesztiválra, biciklizni és nagyjából mindenhez, amit nyáron lehet űzni. Válasszatok rögtön többet, imádni fogjátok!

lunatáska
Luna

 

Hétköznapi

Amivel elmehetsz a boltba, sétálni, elvégezhetsz egy kisebb bevásárlást vagy éppen magaddal viheted a munkába. Ez leginkább a vállpántos, vállon átvetős megoldásban a legjobb, hiszen így kéznél lehet a bérleted vagy éppen a pénztárcád is.

Bibiart Bags
Bibiart Bags