Tavaszi köröm- és frizuramánia

Egy nő legszebb ékszere a mosolya – hallhatjuk sokszor. Ám manapság ugyanolyan fontosak a körmeink és a frizuránk ápoltsága, hogy megjelenésünk kifogástalan lehessen! Egyetértetek, lányok?

Körömtrend 2018: tavasz-nyár

Bár az időjárás még nem mutatja a tavasz jeleit, a Crystal Nails már kiadta az idei tavaszi-nyári kollekciót. Mindezt a március 4-én tartott Körömhajó elnevezésű rendezvényen tárták a nagyérdemű elé. Az eseményen olyan híres műkörmösök is megjelentek, mint például Sikari Edina (@salonsbyedinasikari), Doviscsák Dóra, akit többen inkább @dorcinails néven ismernek az instagramról. A Crystal Nails egy rövid beszámolót is készített az alkalomról, melyet alább megtekinthettek:

Idén is hódítani fog a nude, a halványabb tónusok, a zöld árnyalatai és meglepő módon a lila színei is. Örülünk vagy búsulunk, csajok?

lila

rózsaszín

zöld

Mutatok nektek néhány körömcsodát, melyektől odáig meg vissza lesztek, ezt garantálhatom! Igazi tavaszváró körmök a kedvenc körmösömtől. Tessék-lássék mazsolázgatni belőlük, aztán vihetitek is az ötleteket a műkörmösötöknek, hogy a ti kezeiteket is ilyen gyönyörűségek díszítsék.

Forrás: instagram via @_andreanails

Frizura trendek

2018-ban is megmaradnak még a rövid fazonok, de már inkább a nőies vágásúak lesznek előnyben. Idén nagyon trendik lesznek ismét a frufruk és a hullámos fürtök is. Mivel a nőiesség uralja idén a divatvilágot, ezért az olyan frizurák lesznek trendkövetők, amelyek kiemelik az arcot, befelé szárított hajvégek, esetleg a long bob típusú hajak. Azok se szomorkodjanak, akik nem szeretnek ennyit foglalkozni a hajukkal, mert 2018 a kócos haj éve is lesz! A kócosnak ható tincsek felturbózva egy oldalra vágatott frufruval tutira nyerő lesz!

haj

Frizuratippek

Mutatok nektek néhány ötletet, amivel feldobhatjátok a kinézeteteket. Idén az úgynevezett afroamerikai fonatok lesznek a dizájnosak, ám ezek nem tartoznak a  legkönnyebben elkészíthető fonatok közé, ezért mutatunk nektek másféle hajkreációkat is!

fonat

A lenge tavaszias napokra – amelyekre még várni kell – tökéletes ez a könnyed fonat. Félhosszú- és hosszú hajúaknak is ajánlott!

ötlet3

A kócos bun is feldobhatja külsődet: egyszerre lezser és szexi. És a legjobb, hogy nagyon egyszerű kivitelezni.

ötlet1

És nem utolsó sorban íme néhány göndörítős tipp, hogy igazán trendik legyetek!

göndiböndi