Tavaszi stílustippek férfiaknak

Ha a mindennapi öltözködésről van szó, gyakran szorulunk segítségre abban, hogyan tehetjük érdekesebbé az aktuális szettet. Ezzel a problémával a férfiak is találkoznak időről-időre, így olyan basic tippekkel készültünk, amelyek mindig rendelkezésre állnak.

Az idei tavasz alapszabálya nem különbözik olyannyira az eddigiektől: vedd fel azt, amiben jól érzed magad! Gyakran azonban egy külső szemlélő nagyobb rálátást nyer egy-egy outfit-re, ennek köszönhetően olyan újabb ötletekkel szolgálhatunk, melyekre nem is gondoltatok volna, mégis beválnak. Lényeges szem előtt tartani a visszafogottságot, illetve a viselt stílusok harmóniáját és kész is a tökéletes look!

Utcai viselet

A személyes ügyek intézéséhez fontos a kényelmes öltözet, célszerű valami olyasmit választani, amiben biztos fesztelenül érezzük magunkat. Ezt fókuszba helyezve a legegyszerűbb khaki military kabátot, hosszabb szabású fekete pólót és a kedvenc koptatott farmeredet nyugodtan segítségül hívhatod. Ugyan manapság közkedveltebb a bokacipő, nem szabad elfelejteni a sikkes magas szárú darabokat sem. Ez a fekete, bőrből készült pár, az egyszerű fekete kiegészítőkkel stílusossá teszi  a „futkározós” napokra ideális szettet!

Elegáns öltözék

Legyen szó munkáról, tárgyalásról vagy bármilyen fontos eseményről, mindig jó, ha van egy bevált elegáns öltözék. Ha már nagyon unod a szokásos fekete-fehér outfit-et, akkor vigyél az összképbe egy kis színt. Ebben lesz segítségedre a világos, leginkább az ég színéhez hasonlítható kék ing, amely minden bőrtípushoz tökéletesen illik. Egyetlen dolgot kell szem előtt tartanod: ne legyen túl sok világos árnyalat rajtad, hogy megtalálható legyen a megfelelő kontraszt. Egy fekete öltönnyel, öltönynadrággal és sötétkék csokornyakkendővel olyan outfit-et kreálhatsz, amely mindig alkalomhoz illő lesz. Párosítsd vintage hatású bőrcipővel és fekete kártyatartóval!

Pasis estékre

Mindenki életében elengedhetetlen a szórakozás, a férfiak azonban kevésbé gondolkodnak egy ilyen este előtt az outfit-ről. Egy olyan alkalommal, amikor a legfontosabb tényező, hogy jól érezzük magunkat, bizony nem is kell túlbonyolítani a dolgokat, ennek ellenére mégsem árt egy apró csavarral élni az öltözködés során. Ez esetben a barna szín különféle árnyalatainak kombinálásával játszottunk, a fonott cipő pedig olyan tökéletesen koronázza meg a szettet, hogy az elismerő női tekintetek garantáltak! A legvagányabb bőrdzseki alá bújtatott laza halványkék lenvászon felső, finoman szaggatott farmer és barna bőröv végtelenül stílusos párosítás.