Tavaszi színkavalkád

Ó igen, már megint itt tartunk. Jön a tavasz! Igaz, hogy a hólepel alatt kicsit nehezebben kúszik felénk, de senki se csüggedjen! Amíg a hőmérő nem üti meg a plusz 15 fokot, kitalálhatjuk legalább elméletben, mikben fogunk idén tavasszal pompázni! Ki a feketékkel, jöhetnek a színek!

 

Mandarin:

Nem egészen narancs, de nem is piros.  Főleg nem barack. Szeretjük enni, de hordani még inkább! Ezen csodás szín tónusainak köszönhetően majdnem minden bőrtípushoz  ragyogóan fest. Ugye nem is kell többet mondanunk? Ne félj egy ilyen élénk színű ruhától, imádnivaló leszel benne!

Egy kis inspiráció  a kitufóról:

 

spring colours

 

Még egy kis mandarin:

 

spring colours

 

Menta:

A pasztellszínek királynője, ha úgy tetszik. Egyszerre elegáns,  de bohókás, és biztos, hogy nem fogsz benne csalódni.  Egy menta színű  nadrág után a farmered messziről elfelejted.  Sok mindennel kombinálhatod, de mi különösen imádjuk amit egy pink felsővel mutat! Ne habozz,  próbáld ki!

 Egy kis inspiráció  a kifutóról:

 

spring colours

 

Még egy kis menta:

 

spring colours

 

 

Citromsárga:

Nem túl sokan szeretik ezt a színt, pedig a citromsárga az egyik legjobb átmenet,  ha a neonszínek felé kacsingatsz ( amik nagyon divatosak a szezonban, ugye monndanunk sem kell? ) Ó, és még egy plusz. Egy citromsárga felső mellett te is sokkal barnábbnak tűnsz! Win-Win!

Egy kis inspiráció  a kifutóról:

 

spring colours

 

Még egy kis citromsárga:

 

spring colours

 

Fűzöld:

Ez a árnyalat is rajta  van a kevésbé népszerűek  listáján,  de Emily Blunt SAG Awards-os ruhája óta mi másra sem tudunk  gondolni! Örömünk csak fokozódott, amikor kiderült, ez is egy go-to szín lesz idén a melegebb hónapokban! Szuper!

Egy kis inspiráció  a kifutóról:

 

spring colours

 

Még egy kis fűzöld:

 

spring colours

 

Korall:

Már tavaly is találkozhattunk ezzel az árnyalattal a polcokon, de szerencsére idén sem kell beérni nélküle! (Én már titokban beszereztem egy korall inget  – és imádom!) Benne van a nőiesség, de ugyanakkor egy kis dög is, így minden nő kedvence lehet! Könnyű  kombinálni, szinte mindenkinek jól is áll! Ezt már szeretjük!

Egy kis inspiráció a kifutóról:

 

spring colours

 

Még egy kis korall:

 

spring colours

Nektek melyik szín tetszik a legjobban?