Te miért vagy féltékeny?

Már írtunk nektek a féltékenység leggyakoribb okairól és arról, hogy hova is vezet a túlzott féltékenység, viszont azon elgondolkodtál már, hogy honnan ered ez az érzés?

Kövesd végig pontjaikat, biztosan megtalálod majd a rád legjobban jellemzőt!

Megnéz más nőket

Mindegy, hogy az utcán, Facebookon vagy bárhol. Ilyenkor akaratlanul is feltérképezzük a helyzetet, megnézzük mennyivel nem jobb nő az említett személy, holott lelki szemeink elől már az jelenik meg, hogy a megbámult nő fogja elszeretni tőlünk a párunkat, noha a valóságban lehet nem is tud szívszerelmünk létezéséről. A női természet sajnos ilyen, próbáljuk meg legyőzni valahogy!

Bitch Slap Slapping GIF by absurdnoise – Find & Share on GIPHY

Discover & share this absurdnoise GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Mert már egyszer félrelépett, félsz, hogy megint meg fog történni

Ez bizony elég kellemetlen helyzet, viszont gondolj bele, ha megbocsájtottál neki, biztosan volt rá valami okod, látszólag nagyon megbánta, stb. Ha adtál neki még egy esélyt, tegyél egy próbát a bizalom visszaállítása érdekében, ha nem sikerült, akkor pedig lehet eljött a búcsú ideje, mégsem élhetsz le egy életet úgy, hogy a nap minden percében a féltékenység gyötör!

Jealous GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Jealous GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

 

Túl sok időt tölt a munkahelyén a helyes kis szőkével

Sajnos ez ellen nem lehet mit tenni, a munkájától nem tilthatod el. Erre az a megoldás, hogy teremts kellemes környezetet otthon, hogy egész nap azt várja, mikor ér már haza, hozzád. Így nem fog a munkahelyére menekülni.

Tea Shade GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Beyonce GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

 

Mert ismered a barátait

Ha a barátai közül egyedül ő él kapcsolatban, akkor egy kicsit valóban nyugtalanító a helyzet, ugyanis bizonyos mennyiségű alkohol után az összes pasi úgy gondolja, hogy ő Brad Pitt és Tom Hardy keveréke, minimum, és indulhat a hódító hadjárat. Ilyenkor valóban nem a legjobb dolog otthon ülni, viszont reméljük bízol annyira a párodban, hogy  nem fog semmi hülyeséget csinálni. Ha pedig vannak kétségeid, akkor valahogy a bizalmi problémákat kell először áthidalnotok!

Randy Marsh Dancing GIF by South Park – Find & Share on GIPHY

Discover & share this South Park GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

 

Egyszerűen csak tudod milyenek a férfiak, vagy legalábbis azt hiszed, tudod

Annyiszor  csalódtál már a férfiakban, és már mindről azt feltételezed, hogy egyik sem tudja a nadrágban tartani a nadrágbavalót, amikor kellene.. Jelentjük: még mindig nem haltak ki a rendes példányok, hosszú és alapos vadászat után találni fogsz egy olyat, aki hercegnőként fog bánni veled és aki mellett okod sem lesz a féltékenységre!

Chivalrous Ichabod Crane GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Gentleman GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.