Tekerd 10 féleképpen

Sensimilla via facebook.com/Sensimilla-Fashion

Szeretnél 10 ruhát venni 1 áráért? Elutazol 10 napra és lazán akarsz pakolni, mégis mindennap más ruhában virítani? Nem tudom ti, hogy vagytok vele, én szeretem az olyan cuccokat ami csak nekem van. Na persze, ki ne szeretne egyedi tervezésű rucikban mászkálni nap mint nap? És most tegye fel a kezét az, aki ezt meg tudja fizeti? Hiába is, nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél, azért a sztereotípiákban van némi igazság, az egyedi tervezést mindig meg kell fizetni. Ezzel nem is szállok vitába, hiszen azt valaki zseniális ésszel kitalálta, megtervezte, kivitelezte. Ez azonban karcsú vígasz, nekünk, akik csak a nyálukat csorgatjuk egy-egy csodaszép darabra.

Míg nem, egyik nap, unalmas óráimban, a netet böngészve ezeket találtam:

Sensimilla Fashion, 10waydress, azaz 10-féleképpen-viselhető-ruha. Előnye, hogy 10 ruhát tárolhatsz, 1 ruha helyén. Kellemes, rugalmas, pamut, nyárra a legkiválóbb viselet. Rövid, hosszú és nadrág fazonban is rendelhető. 12 féle színből válogathatsz. Ja, és nem utolsósorban, 10 (és még ki tudja hányféle) verzióban lehet hordani. A hétköznapi szolídabbtól, a parti szerkóig, minden típus kialakítható belőle, egy egyszerű “átlapolással”. Nézzétek meg a “Hogyan csavard” videót. Engem azonnal felcsigázott.

Lányok, azt hiszem ezzel ki is pipáltuk a fenti problémát. Most pedig tegye fel a kezét az, aki már beszerezte magának a saját verzióját!