Télen visszatér a 80-as évek divatja!

Mint azt tudjuk, a divat mindig megismétli önmagát… Tehát nem árt néha a nagymama szekrényében körülnézni pár cuccért, de persze nem csak ott lelhetünk rá kedvenc darabunkra. Néhány tervezőnek köszönhetően ezen a télen az üzletek polcain is megtalálhatjuk a régi időkre emlékeztető ruhákat! Megmutatjuk mire is gondoltunk pontosan…

Összeállítás Haider Acker német divattervező kreációiból, 3 szóban : sikkes, nőies, laza.

Bal oldalt  mellény, short bőrből ehhez még egy pamutblúz Valentinotól. A kalap : Ugg Australia, bokacsizma: Aquilano Rimondi. Jobb oldali modellen: bőroverál szintén Valentino kezeiből, egy Aida kalappal megtoldva. Cipő: Dr. Martens és mindkét táska ismét Valentino.

Ez a szett talán a legötletesebb, legkreatívabb az összes közül, annak ellenére hogy téli kollekcióról beszélünk, a színek abszolút a nyarat juttatják eszünkbe, a keleties jellegéről nem is beszélve. Fantasztikus! A kabát szaténkeverékek egyvelege, egy férfi kollekcióból verbuvált pulóver, alá még egy naci és az elmaradhatatlan Louis Vuitton táska.

Szatén felső, térdzoknival – Dolce & Gabbana, karkötők Svenja Johntól és egy Marc Jacobs lábbeli. Szintén egy olyan szett, ami a tüzes, forró spanyolos nyaralást idézi elő. Mindez télre?

Balról: gyapjúból készült kabát prémgallérral, anyagmaradékból kreált nadrág és egy Missoni pulóver. A táska Ralph Lauren alkotása, és a kabát alatt rejlik még egy kasmír kardigán. A következő modellen egy kabát René Storcktól, alatta szintén kasmír kardigánnal Windsor kollekciójából. A nadrág The Row-tól. A jobboldali modell szettje eltér a másik kettő összeállítástól. Előkerül a bőrdzseki (Rick Owens), galléros pulóver, és egy rikító sárga nadrág a COS-tól. A cipő mindhárom modellen a Miu Miu kollekcióból lett válogatva.

Nos, hogy tetszik?