Téli filmek, amelyeket már nagyon várunk!

December hivatalosan is a filmnézés hónapja: nincs is jobb annál, amikor az ünnepek között bekuckózunk egy (vagy több) bögre forralt borral a kanapéra, és a pihe-puha takaró alól nézzünk az izgalmasabbnál-izgalmasabb filmeket!

Nézzük csak az idei tél milyen újdonságokat tartogat számunkra!

Star Wars: Az utolsó Jedi

Ehhez talán nem is kell további hozzáfűznivaló: a rajongók tudják miért!

Jumanji – Vár a dzsungel

Az 1995-ös Jumanji is új feldolgozást kap idén! Ezúttal Dwayne Johnson szabadítja ki az Apokalipszist, a kaland során négy egyetemista segítőt is kap maga mellé. Kíváncsian várjuk, mit hoztak ki a történetből!

A tökéletes hang 3

A tökéletes hang filmek kétségtelenül egy bizonyos réteget céloznak meg, nem sok olyan elvetemültet láttunk eddig, akik mindkét filmet látták volna. Viszont a harmadik rész előzetese egyszerűen annyira zseniálisra sikeredett, hogy szerintünk nincs olyan ember, akit ne győzött volna meg arról, hogy jegyet kell váltani erre a produkcióra!

A legsötétebb óra

A második világháborús témák még mindig kimeríthetetlen aranybányák a filmesek számára. A legsötétebb óra kétségtelenül Winston Churchill egyik legnehezebb helyzetét tárja a nézők szeme elé. A történelmi filmek szerelmeseinek tökéletes választás!

A szabadság ötven árnyalata

A következő Valentin nap sem múlhat el Christian Grey nélkül! Ha nincs kivel töltened ezt a jeles napot, toborozd össze a barátnőket és irány a mozi! Arra viszont figyeljetek, hogy vigyetek csere alsóneműt, az utolsó rész is elég szexire sikeredett. És ha egy jó tanácsot elfogadtok tőlünk: már időben foglaljatok jegyet a filmre, nehogy úgy járjatok, mint jómagam idén, hogy már csak az első néhány sorba tudtok jegyet váltani. Dakota Johnson mellbimbói azóta is kísértenek!

Az előzetes alapján, mi már alig bírjuk kivárni, hogy megtudjuk: Christian valóban megcsalja Anát? Szerintetek?

Az Útvesztő 3 : Halálkúra

Fénykorukat élik az utópisztikus – világvége utáni világot bemutató filmek is. Tegye fel a kezét, aki még egyszer sem keverte össze Az éhezők viadalát, A kiválasztott- és Az útvesztők filmeket! Az útvesztő harmadik része közel egy éves csúszással, 2018 januárjában fog debütálni a mozikban, részben a főhős, Dylan O’Brien forgatási balesete miatt. Az előző rész premierje 2015-ben volt, úgyhogy mindenképp megér felfrissíteni egy kicsit az előző részek tartalmait.

Tomb Raider

Úgy tűnik mostanában trenddé vált a klasszikus történetek modern világba helyezése. Nincsen ez másképp a Tomb Raiderrel sem, tudtuk, hogy egyszer el fog jönni Angelina Jolie trónfosztása, noha erre 17 évet kellett  várni. A megtisztelő szerepet Alicia Vikander kapta, aki az előzetes alapján nagyszerűen alakítja Lara Croft szerepét!