Tények és titkok a Pretty Little Liars szereplőiről

Manapság nehéz valami újjal előrukkolni, olyan sorozatot vagy akár filmet készíteni, ami igazán leköti a nézőket.

A sikerhez pedig nagyban hozzájárul a színészi teljesítmény is, hiszen nem mindegy, hogy a karakter mennyire hiteles. Szerencsére napjaink egyik legizgalmasabb sorozatának, a Pretty Little Liarsnek elég jó szereplőgárdát sikerül felsorakoztatnia részről-részre. A széria előtt viszonylag ismeretlen, ám annál tehetségesebb színészeket válogattak össze, akikről szinte alig tudunk valamit. Akárcsak a sorozat béli karaktereik, úgy a valóságban ők is sok dologhoz értenek és nagyon sok „titkot” rejtenek még magukba, ám néhányról most le rántjuk a leplet! Ígérjük, nem fogtok úgy megijedni, mint a Halloween-i részek nézése közben!

 

Mint azt tudjátok a 15-20 év közötti karaktereket simán eljátsszák a 30 éves színészek. Bár a szereplők többnyire még a húszas éveikben járnak, van valaki, aki jóval fiatalabb náluk. Az Alison DiLaurentist megformáló színésznő, Sasha Pieterse a sorozat indulásakor csupán 12 éves volt! Vagyis mostanra lett 18 éves, mint a ahogyan a karaktere. Azért elég jól hozta a tini lány külsőt…

 

sasha-on-pll-2

 

Sokan modellkedéssel kezdik a karrierjük, ha szerencséjük van gyorsan továbbléphetnek a következő lépcsőfokra, amikor reklám filmekben szerepelhetnek. Pontosan ez történt Ian Hardingal is!

 

 

 

 

Egyes PLL „gonosztevő” a valóságban szerető anyuka! Tammin Sursok vagyis Jenna Marshall, egy gyönyörű kislány büszke anyukája!

 

tammin-and-baby-phoenix

 

Janel Parrish, ismertebb nevén Mona Vanderwaal valószínűleg a legtapasztaltabb színésznő a társaságban, mivel 6 éves korától kezdve a színpadon él. Hawaii-n megnyert egy zenei tehetségkutatót, majd színházakban játszott, aztán jöttek a sorozatok, mint például a Baywatch, mostanra pedig több mozifilmben is várható a feltűnése.

 

mo

 

Arról nem is beszélve, hogy a Dancing With The Stars nevű műsorban is megcsillogtatja tehetségét.

 

VAL CHMERKOVSKIY, JANEL PARRISH

 

Troian Bellisario szintén tűz közelben nőtt fel, mivel nem mások voltak a szembe szomszédai, mint az Olsen lányok! Ezenkívül a valóságban is ugyanolyan okos, akárcsak Spencer Hastings, azonban Troian sokkal lazább, plusz elég jó légtornász is!

 

troian-bellisario-aerial-workout-wildman-2013

 

Lucy Hale elsősorban énekesnőnek tartja magát. Mint azt tudjátok, tavaly elkészült az albuma, illetve idén turnéra indult volna, viszont úgy néz ki, hogy a hangszálaival adódó problémák miatt ezt le kell hogy mondja… Az énekesi karrierje 2003-ban kezdte, amikor az American Idol gyerek együttesébe, az American Juniorsba beválogatták. A bandával két albumot is megjelentettek!

 

American_Juniors_album_cover

 

Keegan Allen elég közeli barátságot ápol James Francoval. Nem véletlen, hogy Franco több filmjében is látható Mr. kérlek mindig mászkálj póló nélkül Allen!

 

Tumblr_moesia0JSN1qd2dewo1_500

 

Oké ez csak vicc, nem annyira közeliek…

 

jamesfranco2

 

Ashley Benson szintén egy sokszínű tehetség, színészkedik, énekel és táncol is. Kislányként balettozott, így került be egy Vogue fotózásra, ahol Britney Spear-sel pózoltak!

 

ad

 

Ezért külön poén az, hogy az egyik Halloween-i különkiadásban Ashley karaktere, Hanna Britney-nek öltözött:

 

3c9d52af6d7612861544b3529a051fc6

 

Tyler Blackburn igazi mókamajszter! Persze az egész stáb szeret viccelődni, ám valójában ő és Ashley folyton ugratják egymást, na meg a többieket is… Egyik kedvenc csínyük, hogy ellopják a stáb golfkocsiját és a stúdiók között kocsikáznak!

 

Ashley-Benson-y-Tyler-Blackburn-_large

 

Shay Mitchell gyönyörű, igaz?! Nem véletlenül kezdett bele a modellkedésbe 10 évesen. Ezután hosszú út következett számára, ma már azonban nemcsak hogy modellkedik, színészkedik vagy éppen műsort vezet, de már saját divatblogja is van, amelyet Michaela Blaney-vel közösen üzemeltetnek. Az Amore & Vita oldalról elérhető egy webshop is, ahonnan megrendelhetitek kollekciójuk darabjait.

 

shay-mitchell-600x450

 

Első szusszanásra reméljük beéritek ennyi infóval, de nyugalom lesz még cikk, ahol további tényekről rántjuk le a leplet! Addig is bízzunk abban, hogy végre-valahára kiderül, hogy kicsoda „A”…