Terhesen is divatosan

Az évek folyamán a terhes divat is nagy fejlődésen ment keresztül, ma már kevésbé menő az ú.n. zsákruha, amely a múlt század közkedvelt darabja volt. A közhiedelemmel ellentétben nem kell teljes mértékben leváltani ruhatárunkat ebben az időszakban, csupán egy kis kreativitásra lesz szükség!

Ne bújj zsákba!

Ha nem jöttek fel drasztikusan a kilók, akkor az első pár hónapban még tudod használni a ruhatárad darabjait! Viszont azután sem kell véka alá rejteni a kis csomagot, hiszen ma már nem ciki pocit villantani! Manapság kedvenc celebjeink is preferálják a testhez simuló ruhákat ezekben a hónapokban. Ráadául nézzétek csak, milyen jól mutatnak!

Lágy esésű ruhák

Ha természeted alapján nem vagy a híve a testhez simuló ruháknak, akkor az előző pont nem lesz aktuális számodra. Viszont egy derékban szűkebb, hasban lengébb ruha szuper választás lehet!

Leggings+póló

A hétköznapokon sem kell megfeledkezni a stílusos öltözködésről, egy kényelmes leggings egy hosszabb felsővel, sportcipővel tökéletes választás lehet a szürke mindennapokon (mindenképp fenékig érő felsőt válassz, mert a leggings még mindig nem nadrág!)

Kertésznadrág

A tavasz örökösen visszatérő slágere a kertésznadrág, amely szuper választás a várandós hónapokra is! Egy csinosabb felsővel vagy egy balerina cipővel máris sikerült csajos kinézetet varázsolni!

Oversized pulcsik télire

A téli időszak egyik elengedhetetlen darabja a túlméretezett, pihe-puha pulcsi! Válassz olyat, amely fenékig ér és kombináld egy kényelmes leggings-szel vagy farmerrel!

Mondj búcsút a magassarkúknak!

Végre egy időszak, amikor indokoltan hanyagolhatod a magas sarkak használatát! Hát nem hangzik jól? Helyette mindenképp szerezz be pár csinosabb balerina cipőt az elegáns alkalmakra, néhány sportcipőt a laza összeállításokhoz, csizma téren pedig jöhetnek az idén egyébként is nagyon divatos lapos talpú bokacsizmák!

+Tipp

Mivel az elkövetkező hónapokban kicsit kevesebb lesz a lehetőség a ruhák variálásában, mint eddig, ezért itt az idő felfedezni az apróbb trükköket, melyekkel még jobban fel tudod dobni kinézetedet. Egy élénk színű rúzs, cicás szemek vagy egy szépen elkészített frizura csodákra lehetnek képesek.

Aki példát mutatott: Blake Lively

Blake Lively-től már megszokhattuk, hogy szinte mindig hibátlanul fest, nem volt ez másképp áldott állapotában sem. Blake fantasztikusan öltözködött terhességei idején is, igazi mintapéldája volt ő a stílusos kismamáknak!

… és a többiekről se feledkezzünk meg!

A képek forrása: Pinterest