Tervezz stílusosan: határidőnaplók az új évre!

Az új év megérkezése egyet jelent a rendszerezéssel, szervezéssel, fogadalmakkal. Legtöbbünk becsületesen megfogadja, hogy idén minden időben bekerül a naptárba, és aztán időben el is lesz végezve az a bizonyos feladat.

Aztán ezek a magunknak tett ígéretek hamar elillannak a tervezgetés közben kihűlő reggeli kávénk gőzével. Január harmadikán már a határidőnaplónk dizájnja a legfontosabb tényező a választáskor, nem pedig az átláthatóság, de ez így is van rendjén. Szerencsére idén is hatalmas választék közül válogathatunk!

Egyszerű

A letisztult vonal mindig tökéletes kiindulópontnak számít az új határidőnaplónk megvásárlásakor. Manapság ez a kategória csordultig tele van csodás naptárakkal, és lehet választani sem tudsz majd a sok kiváló közül. A kiválasztott darabot nyugodtan vesd be a következő randin vagy egy fontos megbeszélésen. Ha a kiszemelted vagy a főnököd előtt egy új teendőt vésel be naptáradba, nem csak stílusosnak, hanem egyúttal végtelenül érettnek is fognak tekinteni!

Csajos

Ha te olyan lány vagy, aki reggel egy csokor virág mellett issza meg kedvenc teáját a számára létező legszebb csipkemintás porceláncsészéből, majd a reggeli után magára ölti legkedvesebb outfitjét, akkor a következő naptárak biztosan megnyernek maguknak! Egy érett hölgy bája éppen abban rejlik, hogy mindig tisztában van vele, mi mikor történik az életében. Így hát sosem árt, ha kéznél van a gyönyörű és végtelenül rendezett határidőnapló!

Átláthatatlan

Azt mondják, igazi tehetség az, aki uralja a káoszt. Ha te is a tökéletes rendben tartott zűrzavar királynőjeként éled mindennapjaidat, jól jöhet egy olyan naptár, melyet csakis te ismersz. Ez a kis füzet olyan titkokat rejthet magában, amelyeknek megfejtője csakis a tulajdonosa lehet. Igazi tehetséged megmutathatod a szervezésben, kis feljegyzésekben, itt-ott elejtett kulcsszavakban, színes matricákban. Hidd el, egy ilyen határidőnaplóval megkoronázhatod saját uralkodásod!

Csináld magad!

Ha egyik naptár sem győzött meg az imént bemutatottak közül, akkor itt az ideje, hogy megalkosd sajátod a két kezeddel! Manapság hódítanak a DIY termékek, így hát miért ne lehetne pont a naptárad kézzel készített? Ha szeretsz alkotni, akkor ne habozz, azonnal láss neki terveid megvalósításának!

Az idézet ereje

Hab a tortán, amikor nem csak a felépítése és kinézete megnyerő egy naptárnak, hanem még inspiráló is! A mai határidőnaplók tele vannak gyönyörű és cselekvésre késztető idézetekkel, amelyek segítenek elindítani hosszúnak ígérkező mindennapjaidat és némileg feltöltenek energiával.

Neked van már határidőnaplód?