Top 12 Stílusra született feleségek – 2. rész

Léteznek ma még  háziasszonyok? Milyen egy stílusos háziasszony? Megtudjuk abból a top 12-es listából, amit az Instyle.com állított össze. Az első részben megismerkedhettünk a bolondos háziasszonnyal, majd a tökéletessel. Most ismerjük meg azokat a tévés stílusteremtő asszonyokat, akik felhúzták a nadrágot és bebizonyították, hogy a nőiesség nem ismer városhatárt.

Laura Petrie, The Dick Van Dyke Show


A háziasszonyok képzelt versenyében a következő nevező Mary Tyler Moore által alakított Laura Petrie áll, aki kortársaival szűk nadrágban takarított. Laura stílusjegyévé a nadrág vált, mely nőiessége mellett, erőt kölcsönzött a 24 évesen kiválasztott színésznőnek és az őt csodálva figyelő nézőknek. Moore nem csak fiatalos lendületet vitt a képernyőkre, de a kor háziasszony-gardróbját is felfrissítette.

Lisa Dougles, Green Acres


A városi lány vidékre költözik. Lisa Douglasnak azonban a környezeti változás nem jelentette a ruhatár feltétlen lecserélését. Így vált a vidéki háziasszonyok hősnőjévé Eva Gabor, aki Lisa bőrébe bújt sorozat kedvéért. Bizony, aki most arra gondol, hogy ez a név kísértetiesen magyar, az nem téved. Eva Gabor magyar származású előkelőség és színésznő chic ruháival örök csillag marad a tévés háziasszonyok egén.
httpv://www.youtube.com/watch?v=P4jtxextcc8