Trend előrejelzés: ’17-18 ősz/tél

Hivatalosan is beléptünk a 2017/18-as őszi-téli szezonba, ami egy igazi Fashionfavernek csak egyet jelenthet: az új trendek eljövetelét! Nem kell tovább várni, előrejelzésünkből kiderül, mit fogunk viselni a hűvösebb hónapokban!

Az ősz és a tél bár meglehet, nem a legforróbb évszakok, ám a trendek, melyek beköszöntenek velük, mindenképpen megmelengetik a szíved! ;) Az összeállításból megtudod, melyik szín, milyen minta, és mely textúrák jöttek szembe velünk a divatházak kifutóin, és miket ültetünk át egyúttal mi is a gardróbunkba, tippjeinket követve pedig meg is van a következő kívánságlista!

A szín: piros

A legtöbb tervező pirosban látta ezt a szezont, méghozzá tetőtől talpig. Mivel erőteljes szín, lehet, kissé soknak és rémisztően hat együtt a csizma – nadrág – kabát triumvirátusban, egy-egy darabot mindenképpen megéri beépíteni a ruhatárba, ugyanis az imádott all black outfittel garantált a siker!

Faver tipp: válassz egy oversized piros pulcsit szűk ceruzaszoknyával és bordó manikűrrel, vagy egy sikkes piros csizmát piros rúzzsal!

A minta: kockás

Ódivatú? Épp ellenkezőleg! Rég tudjuk, a divat körforgásában nincs új a nap alatt, trendek jönnek-mennek, most pedig újra előkerül ez a kissé elfeledett minta. Többre gondolj, mint egy hagyományos iskoláslány-szett, ugyanis a kockás kötöttek és kosztümök sokkal elegánsabbá teszik megjelenésed, főleg ha jól szabott darabokkal párosítod. Könnyen beleillik a hétköznapi szettekbe, de ha merész vagy, a különböző kockás darabokat is vegyítheted!

Faver tipp: mi a kockás kabátra szavazunk, mely a térd alatti hosszával és over-the-knee csizmával párosítva a hidegtől is óv, de a klasszikus darabok kedvelőinek az üzletekben a szürke kosztümökből sem lesz hiány.

A design: rojtok

De nem a swing ruhákat idéző rojtok! Modern, XXL rojtok jelentek meg a kifutókon, mellények, clutch-ok és zakók részeiként. Az a jó ebben a részletben, hogy az alapdarabok mellett izgalmat, vidámságot csempésznek be az összeállításba, és máris kicsit egyedibb a végeredmény.

Faver tipp: egy estélyen a legegyszerűbb szabású ruha mely rojtokkal végződik = maga a sikk, mikor lépkedsz! Vagy válassz a fehér pólós -bőrdzsekis rohangálós szettedhez egy színes, XXL rojtos kistáskát – és kész is vagy!

A részletek: tollak

Ez a trend gyönyörű! Bár nem a legkönnyebben mosható… De gyönyörű! Alkalmakkor, esküvőkön egy tollas szoknya igazán elbűvölő, a bemutatókon pedig kabátok, ruhák ékeként jelentek meg a díszítőelemek.

Fave tipp: ezt a design-t óvatosan szabad alkalmazni, minimális kiegészítők mellet. Mi a szoknyára voksolunk, esetleg egy ruha apró elemeként javasoljuk viselését, ám az biztos, hogy valódi hercegnő lehetsz benne!

A kiegészítő: öv

Ezt az elemet viszont nagyon bátran javasoljuk az őszi-téli ruhatárba, hiszen rendeltetése már rég nem csupán a nadrág szűkítése. Szuper alakot és égig érő lábakat varázsol, ha jó helyen „vág ketté”, és maximálisan feldobja a szetted! Legyen szó a már nyáron megismert fűző stílusról, vagy a kabáton kívül megkötött övről, a szezon kedvence lehet, mert önmagában is „szettet csinál” egy egyszerű fekete ruhából, vagy a téli kabátodból.

Faver tipp: visszatérve a lista kezdetére, gondolkodj színesben, például egy piros öv a fekete kabát körül? Fave!

 Ezek tehát az ősz-tél kedvencei, válogass ötleteink közül, és élvezd ruhatárad!

Forrás: Justine Leconte, Youtube