Trendi nyakbavalók ősszel

A kiegészítők és ékszerek szerepét nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hiszen egy jól megválasztott darabbal a legegyszerűbb szetted is könnyen egyedivé teheted. Fontos azonban, hogy a választott nyaklánc, óra vagy éppen fülbevaló teljes egészében a Te saját stílusodat tükrözze. Idén ősszel a kiegészítők közül, először azokat a “nyakbavalókat” vesszük górcső alá, amelyek biztos jó befektetésnek bizonyulnak majd egészen a hideg idő végéig.

Pán Péter gallér

Talán ez az idei év egyik vezető kiegészítő trendje, hiszen viselője egyszerre lesz bájos, nőies és elegáns. A díszes gallér most rengeteg ruhán megjelenik, ám ha te kedvenc inged vagy pulóvered szeretnéd kislányossá tenni ezzel, akkor sincs ok az aggodalomra, hiszen a boltok polcain már ott sorakoznak a szebbnél-szebb darabok. Legyen szó hétköznapi outfitről vagy éppen egy party szettről, mindenki megtalálja kedvencét. Egy egyszerű fehér pólót is könnyen feldob a flitterekkel, strasszokkal, gyöngyökkel díszített gallér. Innentől kezdve már csak a fantáziád szab határt, hogy mivel párosítod.

Díszes nyakék

Hol vannak már azok az idők, amikor hétköznap csak egy egyszerű nyakláncot viseltünk? Idén ősszel folytatódik a hangsúlyos nyakékek virágkora, így akár a kedvenc nyári neonszínű ékszeredet is viselheted majd. A hatalmas medálok, a barakkosan túldíszített darabok viszont az évszak újdonságai. Egy-egy vastag, arany/ezüst színű strasszos csoda jó befektetésnek bizonyul majd, hiszen a kis feketéddel éppúgy viselheted, mint a nagy visszatérő military trenddel. Egyre azonban vigyázni kell, az ilyen hangsúlyos darabok minden tekintet a nyakra és dekoltázsra vonzanak, szóval ha nem vagy megelégedve magaddal azon a területen egyszerűen gombolkozz be nyakig és az ingedet díszítsd új kedvenceddel.

Szőrmegallér

Már tavaly télen is nagy kedvencünk volt, de szerencsére idén sem kell hanyagolnunk. A szőrme, illetve műszőrme 2012-ben is trendi. Ha neked túl sok egy szőrmemellény, vagy kabát akkor számodra a gallér az aranyközépút. A legunalmasabb őszi napod is feldobja és egyedivé varázsol, viseld kedvenc szövetkabátodon, de enyhébb napokon farmerdzsekidhez vagy bőrkabátodhoz is felveheted.

Masni

A csokornyakkendők ideje sajnos úgy néz ki lejárt, de aki kedvelte ezt a trendet biztosan új kedvencre talál a masniban. Ez a kislányos, bájos és elegáns díszítőelem idén nemcsak ékszereinken és ruháinkon jelenik meg, hanem bátran viselhetjük nyakunkba kötve is. Nem is kell mást tenned, mint kiválasztani a kedvenc inged, galléros ruhadarabod és egy kendőből, vagy selyemszalagból pillanatok alatt bájos masnit varázsolhatsz.