Tüllruhák a mindennapokra

A hatalmas tüllszoknyákról általában kislánykorunkra emlékszünk vissza, amikor minden nap hatalmas rózsaszín szoknyákban szerettünk volna járkálni – de ki mondta, hogy ennek nincs egy stílusos, utcára is hordható verziója?

Miért imádjuk?

 Kevés ennél extrémebb, nőiesebb és feltűnőbb megoldást ismerünk. Egyből feldob bármilyen egyszerű pólót, igazi “hercegnős” érzetet ad viselőjének, kilendít az unalmas mindennapokból, és rengeteget lehet kísérletezni vele. Egyszerűen semmi sem teszi unalmassá, akárhány tüllszoknyás összeállítással találkoztunk eddig, a végeredmény mindig egyedi és érdekes!

fave1

Az arany középút

A megfelelő kiegészítők

Ezeket a szoknyákat kétségkívül tudni kell viselni, magabiztosan, a megfelelő darabokkal kombinálva. Könnyen túlzásba lehet esni velük, így érdemes odafigyelni, hogy a habos-babos, balerinás hatást visszafogjuk az outfit többi részével: egy basic T-shirttel, egy farmeringgel, kevésbé nőies színekkel vagy akár egy tornacipővel. A lényeg, hogy az összeállítás “gyerekesség” helyett bátor eleganciát tükrözzön! A mi  kedvencünk az álomszerű szoknyákhoz az egyszerű, szürke póló vagy egy könnyű farmering, kiegészítőnek pedig egy hangsúlyos, mégsem túl giccses cuff karkötő. A szoknyát a felsők kivágásával is könnyen lehet ellensúlyozni, és itt nem feltétlenül a szupermély dekoltázsra kell gondolni – a kreatív hátkivágások, vagy akár egy crop top is remekül illik majd a tüllszoknyához!

tulle love 2

A szoknya nagysága

Ha az igazán balerinás tüllszoknyákat még kicsit túl soknak érzed, akkor kezdj egy apróbb, pár tüllréteges szoknyával, ami tökéletes megoldás, ha épp csak egy kis extrára vágysz. Az ilyen összeállítások nem a minél nagyobb, már-már esküvői ruhára hajazó szoknyáktól lesznek szépek és stílusosak, hanem az outfit többi részétől és a viselő önbizalmától. Eleinte tehát érdemes egy kicsit visszafogottabb darabbal próbálkozni, ami épp az utcai és az alkalmi viselet határán van, aztán rátérni az igazán hercegnős darabokra!

looove

Amit kerülj

A “kevesebb több” szabály ezeknél a szoknyáknál örök érvényűnek tekinthető! Kerüld a nagyon lányos színek halmozását (mint például a babakék, halvány rózsaszín, magenta), és lehetőleg az anyagok túlságos kavarodását is hanyagold, a tüll mellé nincs szükség rengeteg csipkére, bársonyra vagy selyemre. Az ékszerek hangsúlyosságát a szoknya színéhez igazítsd: a hideg és kevésbé nőies színekhez a statement darabok is jobban illenek, egy halvány rózsaszín szoknyához viszont könnyen lehet, hogy túl sok lenne egy hatalmas, köves nyaklánc vagy fülbevaló.

gorg

 

Itt szerezheted be őket!

love1., 2., 3., 4., 5., 6.