Tuti tippek arany és ezüst cipőidhez!

Mint minden nő én is imádom a cipőket, főleg ha különlegesek. 2015 trendjei közé tartozik az ezüst és arany cipő láz, melynek a magas és lapos változata is hódit. A véleményeket figyelve azért nem mindenki meri bevállalni őket, főként a régi férfi cipő stílusú extrém darabokat, de higgyétek el a megfelelő öltözékkel tökéletes out-fit kiegészítő lehet a szürke hétköznapokban egy arany vagy ezüst csoda.

Ezüst cipők

Mindenki szereti az ezüst és arany kiegészítőket ami végre megjelent a cipő trendekben is. Az ezüst szín visszafogottabb mint az arany, mégis tökéletes csillogást biztosít viselőjének. Fémes ragyogása remek választás lehet egy különleges alkalomra vagy akár a hétköznapokban is. Íme egy kis ezüst cipő mustra!

Arany cipők

Az arany szín sokkal kihívóbb és feltűnőbb mint társa az ezüst, de a megfelelő kiegészítőkkel tökéletes összhangot lehet vele öltözékünknek varázsolni. Ha ránézünk egy arany cipőre legtöbb esetben egy Disney hercegnő jut eszünkbe, de a sportos lapos verziójával se lőhetünk mellé. Íme egy kis arany cipő mustra!

Ezüst cipős szettek

Az arany és ezüst cipőknél is az első és legfontosabb szempont, hogy a kevesebb néha több! Ugyanis, ha a cipőnk már elég hangsúlyos válasszunk mellé olyan darabokat amelyek visszafogottabbak, és előnyösen emelik ki extrém cipőinket. Ilyenek a fekete, fehér és bézs színek. Az ezüst tökéletesen harmonizál a farmer kékkel, akár a sötét és világosabb változatával is, tehát ezzel nem lőhetünk mellé. Azonban aki szeretné még jobban feldobni szettjét használhat csíkos, pöttyös ruhákat. Színek terén ne essünk túlzásba, de például a keki zöld és a piros hibátlan választás lehet az ezüst szín mellé.

Arany cipős összeállítások

Az arany sokkal extrémebb és feltűnőbb szín mint az ezüst, tehát itt sokkal jobban oda kell figyelnünk mivel párosítjuk. A fekete, fehér, bézs, illetve a szürke szín itt is kitűnő választás lehet, illetve különböző mintás ingekkel is megbolondíthatjuk szettünket. Az arany tipikusan egy hercegnős szín, tehát ne féljünk felhúzni egy tütüt hozzá egy különleges alkalomra vagy randira. Illetve igazán nőiesre varázsolja külsőnket, ha egy csipkés ruhadarabbal kombináljuk az aranyat. Az extrém stílust kedvelők pedig használhatnak fűzöldet vagy égszínkéket is szettükhöz, a lényeg, hogy ne essünk túlzásba, és ne vonjuk el a figyelmet a különleges cipőnkről.