Új trendhajszín: fahéjas csiga

Itt van az új trendhajszín, amit nektek is ismernetek kell, hisz annyira szép és természetes az összhatás, hogy az valami fantasztikus! A fahéjas csiga a legújabb “Hair Color Technique”.

Ez alapvetően egy haj és desszert egyben, ami bizonyára sokatok tetszését elnyeri. Mutatjuk, hogy miért!

gallery-1454262530-cinnamon-swirl (1)

Hogy mi is ez?

A bronde-ra szerintünk ti is emlékeztek még, ami a tavalyi év egyik legtrendibb technikája volt. Ez egy szuper átmenet a szőke és a barna hajszín között, ami balayage melírral érhető el. A technikának az a lényege, hogy a fodrász kézzel és közvetlenül az ecsettel viszi fel a hajszálakra a festéket, így pedig nagyon jól tudja szabályozni, hogy hova és mennyit használ belőle. A haj töve élettel teli, sötétebb árnyalatot, a hajvégek pedig világosabb színt kapnak, amitől olyannak tűnik majd a frizurád, mintha a nap szívta volna ki. A végeredmény pedig sokkal természetesebb, mint például az ombre.

Az új hajszín szintén a bronde technikára épül, de ebben az esetben egy sötétebb és melegebb, illetve egy világosabb és hidegebb hatású szín váltakozik, akárcsak a fincsi péksütiben. Jól felkenni a festéket, fóliát rá, majd a szokásos módszerrel tovább kezelni, lemosni. Ryan pedig egy híres modellen, Natalia Borgesen próbálta ki először az újítását, amit azután megosztot az Instán is. A dolog pedig annyira sikeres lett, hogy azóta mindenki csak ezt a hajszínt kéri tőle. Nem is csodálkozunk miért.

cinnamon-swirl-hair

Eredet

Ryan Pearl, aki egy nagyon tehetséges és ügyes New York-i fodrász megalkotta továbbfejlesztett változatát, az árnyalatot pedig a fahéjas csigáról nevezte elEgyébként ő kísérletezett régebben a a csokis keksz színnel is, ami a karácsonynak a tuti színe volt:

620x0

Ryan elmesélte, hogy nem néz ki “kevertnek” a frizura, így ez ad neki egy több dimenziós megjelenést, ahelyett, hogy egy összecsapott, elrontott festéstechnikának tűnne. A kérdés az, hogy valójában létezik egy olyan kombó, ami tökéletesen ábrázolja a finom ételünket?  A válasz: nem, nincs. Ahány fodrász, annyi féleképpen lesz kikeverve a szín, elkészítve a festés. Az igazán jóknak viszont nem fog ez sem gondot okozni! Vigyázzatok a hajatok egészségére! Inkább szánjatok rá picit többet, minthogy aztán bánjátok, hisz a hajatokat mindenki látja, és az egy nőnek a koronája!

 

Ti bevállalnátok ezt a frizkót?

cinnamon-swirl-hair-2-today-160129_3aa2e7828a58170ba243d5d8949cf1dc.today-inline-large