Újévvárás mesterfokon

Az újévvárást a legtöbbször csak szükséges rosszként éljük meg, hiszen ez egy olyan alkalom, amikor “kötelezően” jól kell éreznünk magunkat, a jó kedv viszont nem elhatározás kérdése! Ám minden évben valahogy új reményekkel indulunk neki az év utolsó bulijának!

És valljuk be: legbelül mindenki szeretné, ha igazán jól sikerülne ez az este! Egész nap lázasan készülünk rá, hiszen szeretnénk a legjobb formánkat mutatni, és így köszönteni az új évet! A következő tippeket megfogadva könnyű dolgod lesz!

Karcsúsító fehérnemű

Ha a karácsonyi nagy zabálások után is sikerült tartanod az álomformát, akkor a kivételek csoportját népesíted és minden elismerésünk a tied! Viszont a legtöbben, mint halandó emberek, nem tudunk ellenállni a finom falatoknak, a bejglinek, na meg persze a mézespálinkának, és újévre bizonyos jellegű gondjaink akadnak. Ekkor jönnek képbe a csodabugyik meg a csodabody-k, amelyek a felesleg leszorításával csodálatos illúzióba ringatnak bennünket. Ha még nincs ilyen darabod, szerezz be egyet gyorsan, aztán jövő év ilyenkorig nyugdíjazd el a szekrény legmélyére!

Panties GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Panties GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Víz, víz, víz

Tekintettel arra, hogy a szilveszterezés igencsak hosszú program, a szokásosnál is több időd van az alkoholos italokkal való barátkozásra. Két, három ital között azért mindenképpen dobj be egy pohárka vizet, hiszen biztosan nem szeretnéd még éjfél előtt az igazak álmát aludni, ráadásul másnap hálás leszel érte!

Water Stay Hydrated GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Water GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

 

Szemhéjalap, sminkfixáló kötelező!

A szilveszter az év egyik olyan napja, amikor indokoltan kenhetsz nagy mennyiségű csillámport a szemhéjadra anélkül, hogy karácsonyfának néznének az emberek, sőt ez a lépés kötelező is! Viszont itt jön a sokak által ismert probléma: hogyan sminkeljem ki magam úgy, hogy ne csillogjon az egész arcom? A válasz végtelenül egyszerű: kellő mennyiségű szemhéjalap a megoldás, ebbe beledolgozod a sok kis csillámot, és máris kisebb az esély rá, hogy fényes legyen az arcod. Az alapozó felvitelét csak ez a lépés után ajánljuk, hogy mindenképp le tudd porolni magad a nagy művelet után, a sminkfixáló pedig gondoskodni fog róla, hogy még hajnali ötkor is patent legyen a makeup!

Britney Spears Glitter GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Britney Spears GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Aszpirin bekészítve

Akármennyire is eltervezted, hogy újévkor bizony nem viszed túlzásba az alkoholfogyasztást, mindenki ismeri azt a helyzetet, amikor egy este nem úgy sült el, ahogyan azt elterveztük… Ezért látogass meg még időben egy gyógyszertárat, és raktározz be jól aszpirinból, hiszen ki szeretné fejfájással indítani az új évet?

The Emperors New Groove Hangover GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Disney GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

 

Felejtsd el a közösségi médiát!

Persze egy-két képet vagy videót lőhetsz story-ba, sőt kötelező is, viszont ügyelj arra, hogy újévvárás minden évben egyszer van, ne arra emlékezz vissza jövőben, hogy a 2018-as évet a telefonodba bújva köszöntötted, ismerőseid újonnan feltöltött képeit pedig még másnap is vissza tudod nézni!

Social Media Facebook GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Facebook GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.