Útravaló, ha szingliként kezded az új évet!

Egy szakítás a legtöbb esetben nem túl szerencsés dolog, ám a helyzet még kevésbé rózsás, ha az időzítés úgy esik, hogy pont az ünnepekre – és az újévezésre- maradsz egyedül.

Akárhogy is történt a dolog, akármelyikőtök hibájából, az új év csakis egy új -és jobb- helyzet kezdete lehet!

Túlélni a szilveszterezést!

A legnehezebb döntés ilyenkor: elmenni egy buliba vagy otthon maradni. Ha otthon marasz -egyedül- nagy az esély rá, hogy önsajnálatba esel, végigsírod az éjszakát valami pocsék film kíséretében, majd úgy érzed ez megpecsételi majd az egész jövő éved.

Ha veszed a bátorságot és elmész egy baráti buliba, ott pedig a sok szerelmes pár láttán valószínűleg ismét az önsajnálaton kapod magad. Tehát akárhogy is döntöttél, az újévezés nem életed legjobb élménye lesz. Na de mi lesz ezután? Az új év új kezdeteket is hoz, nem teheted meg, hogy borúlátóan köszöntöd!

Party GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Party GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Persze, mi is tudjuk, hogy ez egy hatalmas klisé, és harmadikán már minden a megszokott kerékvágásban fog működni, viszont valahol mégis van a dolognak egy érdekes oldala is, mint ahogyan a homeopátiás gyógyszereknek: ha elhiszed, hogy tehetsz egy jobb év érdekében, akkor miért ne hinnéd el magad is?

Találj magadnak hobbit!

Mindegy, hogy egy rég űzött kedves tevékenységről van szó, vagy akár egy teljesen új dologról, az a lényeg, hogy olyan dologgal foglald le magad, amit élvezel csinálni. Ha a szenvedélyeddé válik az új tevékenység, úgy érezheted magad, hogy végre valamiben ki tudsz teljesedni, ez  pedig pozitív hatással lesz rád, ráadásul kevesebb időd lesz gondolkodni.

Olvass!

Ne csak azért, mert olvasni szexi, hanem azért is, mert van számos olyan könyv, amelyben megtalálhatod az elveszett énedet és önismeret szempontjából is tudsz haladni előre! Kezdd a következő művekkel!

Read Suicide Squad GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Coffee GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Tölts időt a barátaiddal!

Általában ha az ember kapcsolatban él, hajlamos megfeledkezni a barátairól (reméljük te nem ezt a tábort erősítetted!). Most, hogy egy csomó szabadidőd felszabadult, igyekezz minél több időt tölteni a barátokkal, és arra nagyon figyelj, hogy a találkozás alatt ne a saját problémáidat zúdítsd rá a rég nem látott ismerős arcokra!

Fókuszálj a munkádra!

Koncentrálj a feladatokra, add bele a maximumot, esetleg képezd tovább magad egy tanfolyam vagy egy új nyelv tanulásával. A karriered hálás lesz érte!

Books Study GIF by SoulPancake – Find & Share on GIPHY

Discover & share this SoulPancake GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Sorozat

Utolsó sorban pedig találj egy új kedvenc sorozatot, amit minden este fel tudsz kapcsolni, amikor éppen “holtidő” van, hogy valami mindig szóljon a háttérben!