Vámpírnaplók 2.évad- Stílusok karakterenként

Ahogy ígértem a tegnapi cikkemben, ma a második évad összeállításait vesszük szemügyre, ki mennyit változott, illetve bukkantak fel új szereplők is, akikről érdemes szót ejteni.

 

image

 Abban biztosak lehetünk, hogy mindenki átment valamilyen változáson a sötét titkok és küzdelmek hatására.

image

Elena az évad kampányfotóin igazán vonzó nőként jelenik, a Katherin-es oldal dominál, igazi femme fatale tekint vissza ránk. Azonban az epizódokban javarészt még mindig a korábbi részekben megismert stílusú lányként tér vissza.

image

Számára új és ismeretlen érzések kavarognak benne Damon-nel kapcsolatban, de ezt még magának se vallja be.

 image

A Retro suli buliba viszont egészen jól összeválogatott darabokat választ és még ha nem is sokat, de azért a haján is változtat.

Jeremy nagyon nagy változásokon megy keresztül, kisfiúból nagyfiú lesz.

image

 

Bonnie-nak is hamar szembetűnik a férfiasabb külső, az eddig csak Elena kisöccseként emlegetett srác kezd látható lenni és önbizalmat nyerni.

image

Bonnie sem ragad le eddig ismert karakterénél. Két férfi is vonzó számára és igyekszik úgy megjelenni a találkozókon, hogy lenyűgözze őket, bátrabban vesz fel szexisebb darabokat.

image

 És az új frizurája  is sokkal vagányabb.

image

 

Damon hozza a formáját, ami a külsejét illeti. Csábító, amikor az ingén felülről minimum három gombot nem gombol be, de ezt ő tudja is magáról.

Viszont néha már nem tudja rejteni érző oldalát és felszínre kerül az a Damon, aki a visszaemlékezések során ismerhető meg.  Kiderül, hogy ez a rosszfiús dolog csak egy összetört szív álcája.

 

image

 Stefan pedig kezd rosszfiú lenni, ami azt hinnénk, hogy tőle szokatlan, pedig nem, mert ő volt az állatiasabb a vámpírrá válásuk utáni időszakban.

image

Az állati ösztönöktől vezérelt srác most a vért használja kiegészítő gyanánt.

image

Caroline is kezdi levetkőzni a naiv szőke lány szerepét, ugyanis „hála” Katherin-nek vámpírrá változik. Első szívverés nélküli napjait vérengző fenevadként éli meg.

Rengeteg új érzés, félelem keríti hatalmába, minden pillanatot sokkal erőteljesebben él meg. Nem is beszélve arról, hogy fizikai ereje is megsokszorozódik.

image

 Barátai segítségével próbál „vegetáriánussá” válni. Most már nem az a kamasz fruska, aki volt, most már nem a suli kis hercegnője, hanem kezd igazi nővé érni.

image

Mattnek egy dallal vall szerelmet közönség előtt, ekkor győzi le korlátait, kezd hinni magában.

image

 Jól összeválogatott darabokat visel még mindig, de már az elegánsabb vonalat követi.

image

 

Matt még mindig nem bontakozik ki teljes mértékben, még sok mindent nem tud, nem ért.

image

Még mindig a kedves, helyes szomszéd srác öltözet jellemzi, bár a Retro bálon igazán elegánsan jelenik meg Caroline oldalán.

image

Jenna egy ideig boldogabb, felszabadultabb, meg szépíti a szerelem, csinosabbra veszi a figurát. De aztán kiderül jó pár dolog Rick-kel kapcsolatban…

image

 Alric még mindig a jóképű töri tanár Mystic Falls-ban.

image

 Kicsit sötétebb oldalát is megmutatja, amikor az iskolai partin Klaus rajta keresztül üzen.

image

 Tyler, a mi sznob fiúnk is valami rendkívüli fordulatot vesz. Egy baklövés révén kiváltja családi örökségét, ami egy új korszak kezdetét jelenti számára. A vérfarkassá válás rendkívül rögös és nehéz út, tele van kérdésekkel, félelmekkel.

image

Felbukkanó rokonától, Masontől nem sok segítséget kap, mégis előre viszi a nehéz időszakban a megjelenése. Átvészelnie és irányíthatóvá tennie csak Caroline segítségével tudja a dolgokat.

 

 image

 Kezd megbirkózni a nála erősebb hatalommal és megpróbál vele együtt élni. Egyébként pedig ő az új ügyeletes “felsőtest mutogató”, hála az átváltozásoknak.

Katherin szokásos kihívó és gonosz énjével akar érvényesülni. Az álarcos bálon is kitesz magáért a fekete csipke maszkjával és vérvörös ajkaival.

image

 

A megtévesztés érdekében képes Elena-ként is megjelenni, bár ez a szerep eléggé frusztrálja. Szeret igazi dámaként színre lépni és formás alakját mutogatni.

image

A visszaemlékezésekben is egy pajkos, nemesi viselkedést felvevő nőként irányítja a szálakat.

image

Itt ismerkedhetünk meg először egy ősi vámpírral, Klaussal az alapító család egyik tagjával. Akaratos, erős jellem, a következő évadban tudunk meg róla többet.

image

 

Elijah, szintén egy ősi vámpír, Klaus testvére, jellemben nagyon is eltér tőle. Konzervatív, hagyomány tisztelő mind viselkedésében, mind megjelenésében. Katherin szívéért harcolt a két fivér, Damon és Stefan  módjára.

 image

Képeim forrása ismételten a www.vampirnaplok.hu volt, itt csemegézhettek még több szuper kép között.

Folyt. köv.