Victoria és David Beckham legszebb pillanatai

Beckhamék még az előző évszázadban mondták ki egymásnak a boldogító igent és azóta többnyire, boldogan éldegélnek a csemetéikkel. Na de lássuk, hogy is kezdődött minden és hogyan lett Victoriából Mrs. Beckham.

Posh és Becks – a kezdetek

1997-ben történt meg az első találkozás egy jótékonysági futball meccsen, ahol Victoriának- állítása szerint-, fogalma sem volt róla, hogy David kicsoda, hiszen soha nem volt járatos a fociban (addig legalábbis). Innentől kezdve a médiában már csak Posh és Becks voltak. Ekkor futottak a Spice Girls-ös idők is, így jogosan birtokolták az álompár címet.

http://www.stylist.co.uk/people/victoria-beckham-on-the-moment-she-fell-in-love-with-david-how-the-spice-girls-got-their-names-and-an-affordable-fashion-line

 

Két évre rá történt meg a nagy ceremónia az írországi Cork-ban, amelyen a média-meglepő módon-, nem volt jelen, egyedül az OK! magazin közvetíthetett a nagyközönségnek. Bizony, a menyasszonyi ruha nagyon retró, de mentségére: akkoriban biztosan ez volt a divat!

http://www.huffingtonpost.ca/2016/07/04/david-victoria-beckham-wedding_n_10803998.html

Címlap-sztori

Pályafutásuk alat számos címlapon szerepeltek már külön-külön is, viszont ami jelen pillanatban minket érdekel, azok a közös címlapszereplések. Ha bogarászunk egy kicsit az interneten bizony érdekes példányokra bukkanhatunk, ilyen a 2007-es fotósorozat, amelyet az ismert fotós, Steven Klein készített a W magazin számára.

https://media.wmagazine.com/photos/5851803ee3d613c03e1e1066/master/w_676,c_limit/cess_beckhams_06_h.jpg

Brooklyn, apja-fia

A legidősebb Beckham baby tizenhárom éves koráig nem is tudta, hogy szülei a világ egyik legismertebb sztárpárja. Nem tudjuk hogyan csinálhatták, de biztosan nem lehetett könnyű feladat. Azóta Brooklyn felcseperedett és jó eséllyekkel indul, hogy a világ jobban megőrüljön érte egyszer, mint a papáért. A tetoválás-mánia nála is jelentkezett és már el is készült az első, amit nem sokára követett mégegy, amely egy fényképező volt, utalva hobbijára, ami nem más, mint a fényképezés.

Picture10

Cruz és az anyai babérok

Úgy tűnik a legfiatalabb fivér édesanyja tehetségét örökölte, ugyanis múlt év decemberében jelent meg az első videója Youtube-on If Everyday Was Christmas címmel.

Romeo

Romeo még nem állt elő kedvenc szabadidős tevékenységgel, ki tudja, talán éppen ő fog édesapja nyomdokaiba lépni.

Picture16

Vilmos és Katalin esküvőjén

Beckhamék hivatalosak voltak a Royal Weddingre 2011-ben, ahol Victoria egy egyszerű fekete ruhában jelent meg, érthetetlen, hogy nem szóltak neki, hogy feketében nem illik esküvőre menni. Kalapja ikonikussá vált azóta, viszont nem hiába a bő fazon, ekkor már várandós volt a család jövendőbeli szemefényével: Harper Seven-nel.

http://natasha1987.blogspot.hu/2011/04/http://natasha1987.blogspot.hu/2011/04/

Harper, a mini-mama

A három fiú csemete után fellélegezhettek végre, hogy érkezett egy kényeztetni való hercegnő is a családba.David Insta képein leggyakrabban csak olvadozunk, amikor apa-lánya programjait örökíti meg a nagyérdemű számára; édesanyja példáját követve pedig ő is egy kis divatdiktátor lett, a legnevesebb tervezők bemutatóin fix helye van az elsősorban, a legjobban öltözött sztárbabák listáján pedig nagy léptekkel lohol a listavezető Suri Cruise után.

Picture9

Még több kép Beckhamékről:

Képek forrása: Instagram // @victoriabeckham, @davidbeckham, @brooklynbeckham, @romebeckham, @cruzbeckham